Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabuuu

Pomocy! Tani i dobry endokrynolog Warszawa

Polecane posty

Gość Gabuuu

Cześć! Szukam taniego i dobrego endokrynologa w Warszawie. Czy możecie mi pomóc? Pilna sprawa :)

Gość gość
Również przyłączam się do prośby.

Gość gość
Dla dorosłego. Dzięki za odpowiedź. A orientujesz się może co do ceny wizyty?

Gość liljanka
dobra tani to może nie ale czasem nei warto na zdrowiu oszczędzać. ja chodzę do dr Anety Fiderkiewicz i jestem zachwycona - bardzo dobrze wyprowadziła mnie z nadczynności tarczycy i z wszystkich problemów z tym związanych! przyjmuje w Boramedzie wiec zadzwon tam i się dowiedz wiecej

Gość Wiesława
Mój mąż chodzi do Endokrynologa w klinice BORAMED. Wszyscy w sumie tam chodzimy. On jest zadowolony, fachowe podejście i w końcu wie co mu dolega. Mają bardzo dużo dobrych opinie w necie ;)

Gość gość
polecam panią doktor endokrynolog z Amaryllisa, bardzo dobra i miła lekarka,

Gość gość
dr Sobocinska z Ursynowa

Gość gość
Ja lecze sie u doktor Joanny Długosińskiej i sobie chwalę. Przyjmuje prywatnie w Rex Medica Sport. Wszystkie badania można wykonać u nich na miejscu, bo mają sprzęt, no i to taki nowoczesny.

Gość Ligon
szukaj w centrum konesera, tam jest bardzo dobry endokrynolog, dr Paczuska. Bardzo dobry lekarz, byłam tam na dniu otwarcia i to nowiutkie centrum, dlatego mnóstwo zniżek. dają. Zobacz np. tutaj https://koneser.damian.pl

Gość helio33
Dr Lewandowska w przychodni KEN bardzo dobra pani doktor, leczy mnie już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Dokładnie bada, trafne diagnozy, ma mnóstwo pacjentów to chyba najlepsza rekomendacja. Ale na wizytę szybko się można dostać, to też ważne.

Gość Karolina96

Ja chodzę do cinis med, przyjmuje tam pani doktor Maria Kusz, która powoli wyprowadza mnie z problemów, których dostarczyła mi moja tarczyca...

Gość marieta22

Polecam panią doktor Marię Kusz z Cinis med. Bardzo mi pomogła w trudnej dla mnie sytuacji 😉

Gość Joannnnaa2

Ja uważam, że na zdrowiu nie ma co oszczędzać. Dlatego do lekarzy chodzę głównie prywatnie. Co do endokrynologa to polecam Wam dr Ninę Seklecką. Przyjmuje w Wilmedzie. Prywatnie właśnie, ale wizyty wcale nie są drogie. Ja teraz chodzę 2 razy do roku. Wszystko się unormowało, więc nie ma  częstszej potrzeby. 

Hej kochane, polecam Panią Annę Brońską, możecie się do niej umówić poprzez stronę https://www.medistore.com.pl/endokrynolog jak coś to taniej jest jak założy się konto. MA się zniżkę :)