Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naga wpadka

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj rano byłam w łazience. Nie zamknęłam się. Byłam nago.Wszedł syn. Byłam na tyle przymulona że rękami zasłoniłam tylko piersi. Miałyscie jakieś takie wpadki i jak reagowałyscie na to?

Gość gość
Wszystko zalezy w jakim wieku jest Two Syn. Ja bym sie tam raczej nie przejela, obroc wszystko w zart i tyle .

Gość gość159
widocznie u ciebie nagość to temat tabu, ja nie mam takich problemów

Gość gość
Syn ma 10 lat. Udawać że nic się nie stało?

Gość gość
Jak ma 10 lat to się nic nie stało...

Gość gość
Przeż nic się nie stało. Ją sporo takich wpadek zaliczyłam.

Gość gość
No chore normalnie. Ja nago po domu chodzę i dzieci szoku nie doznają. Traktują to naturalnie.

Gość gość
ona szoku doznała, dziecko nie

Gość gość
Bez przesady Nin się nie stało. Jak ja bym się przejęła wszystkimi moimi wpadkami to by mi pozostała tylko lina.

Gość gość
kotku zazdroszczę Twojemu synowi

Gość gość
Przeciez to normalne.Czego się wstydzisz?Nagość dzisiaj zobaczy wszędzie.

Gość gość
Oczywiście, że nic się nie stało. Matka jest dla każdego syna aseksualna, podobnie jak dla ciebie ojciec. Nie martw się, jego psychika nie ucierpiała, bo na pewno nie wpatrywał się w ciebie.

Gość gość
Problemu. z tego nie robię.. Jakby to była córka,, to bym chyba .nawet tego nie zauważyła. A .tak to trochę głupio wystąpić przed 10-latkiem w samych pantofach.

Pewnie, ze nic się nie stało. Nie rób z tego paniki, bo syn pomyśli, ze nagość to coś strasznego i może mieć później przykre zaburzenia z tego powodu. Niektórzy specjaliści uważają, że fakt nie wolno paradować nago przy dziecku, ale jak już Cię zobaczy to nie wpadać z panikę i zachowywać się normalnie. Przecież to nic strasznego, może sama nie akceptujesz swojej nagości, dlatego masz problem z tym, że syn Cię widział bez ubrania?

Gość gość
Jak miał 3 a nawet cztery lata nie miałam problemu pokazać mu się nago. Problemów z własnym ciałem też nie mam. Parę razy byłam nawet na plaży naturystów. Jestem tolerancyjna. Po mieszkaniu jednak nie mam zamiaru chodzić nago.. Mnie chodziło o to jak się zachować jak by taką sytuacja się powtórzyła. Mam nie reagować i dalej robić swoje? Teraz nie wspomniałam mu o tej sytuacji. On też. Zachowuję się jak by nic się nie stało.

Myślę, że jednak kłamiesz, że nie masz problemu z nagością, skoro tak przeżywasz, ze dziesięciolatek widział Twoją cipkę. :) W dodatku rodzony syn.