Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy do ginekologa? Kiedy zacząć się martwić?

Polecane posty

Gość gość

To już 9 miesięcy od odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Pierwsze nasze dziecko ma 7 lat. Pragniemy drugiego i nic. Kiedy udać się do ginekologa? Aby nie wyszło,że panikuje.

Gość gość
Teoretycznie po ok. roku, no ale jak masz zaufanego giną i ni byłaś już dawno na wizycie, to możesz iść i teraz może cię to uspokoi. No różnie z tym zachodniej jest, ja nie brałam tabletek i tez już okolo tyle co ty się staramy o drugie...tylko ze jakoś nie ostro, więc czekam spokojnie, no i mam jeden jajowod więc teoretycznie mam mniejszą płodność, choć w pierwszą ciążę zaszła w 3 cyklu.

Gość gość
mnie nie obchodzilo co pomysli gin ja jak tylko planowalam ciaze zaraz poszlam do gin powiedzialam ze planuje ciaze ona powiedziala co i jak i tyle po 3 nieudanych probach robilam badania prywatnie i wyszlo ze mam zle wyniki dostalam leki i w kolejnym cyklu sie udalo tak jakbym czekala tak jak mowia ze po roku dopiero sie badac itd to malenstwa by nie bylo wiec umow sie na wizyte i tyle. Powodzenia

Gość gość
Skąd wiesz żeby nie było, przesadzasz ;). Ja bym spokojnie nawet do 1,5 roku poczekala, no chyba że wiesz że jest coś nie tak, tzn. Masz problemy z cyklem, albo wcześniej coś było nie tak.

Gość gość
no ale czemu mam czekac mozna sie starac o dziecko a przy okazji robic sobie badania ktore i tak nie robi sie za jednym razem.

Gość gość
Po co było brać tabletki? Teraz to płacz!