Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wloczykijmigotek

kobiety seksowne i inteligentne są często same

Polecane posty

Gość wloczykijmigotek

Atrakcyjne, inteligentne, z sex appealem mają problem by znaleźć faceta - to słowa prof. Zbigniewa Starowicza (rozmowa w Pytaniu na śniadanie, czwartek). Wzbudzają pożądanie, a jednocześnie onieśmielają większość mężczyzn. Ich inteligencja pozwala rozgryźć ukryte intencje mężczyzn i onieśmiela ich w rozmowie.

Gość wloczykijmigotek
Jestem dziewczyną a to slowa autorytetu. Nie wyzywaj ludzi na forum.

Gość gość
dobrze,nie będe cię wyzywał,będe cię kochał

Gość gość
Same sa tylko wtedy,gdy sa zarozumiale,zbyt wybredne.Facet ktory boi sie takich kobiet to mameja.Co niby maja mi zrobic?Najwyzej sie nie umowi i ot tyle:D

Gość gość
Udowodnij mi autorko, ze istnieją takie kobiety. Żyje prawie 30lat i takiej na swojej drodze nie spotkałem :O

Gość gość
Zgadzam sie tylko, ze w troche innej sytuacji-chodzi o przyjazn damsko-damska. Kobiety nie lubia gdy jest inna, madrzejsza i jakby... lepsza.

Gość gość
Oczywiscie ze takie kobiety istnieja!co za rozwalajacy wpis,,,

Gość gość
Wy to chyba siedzicie w domu i nic nie widzicie. Mam koleżankę uznawaną za bardzo ładną, nie idiotkę a faceta miała przez tydzień w gimnazjum... latają za nią, a ona po prostu się nie zgadza. To takie proste..A ma już 23 lata.

Gość wloczykijmigotek
Moje dwie koleżanki. Poza tym chyba seksuolog z kilkudziesiecioletnim doswiadczeniem wie o tych sprawach więcej niż wy :-/.

Gość gość
A ja nie wiem, skąd pogląd, że piękna kobieta musi być cały czas w związku. Ktoś może czekać na kogoś innego, ktoś może właśnie się niedawno rozstał, ktoś może być innej orientacji, aseksualny etc. Naprawdę jest wiele opcji. Macie jakieś dziwaczne myślenie

Gość wloczykijmigotek
Wytlumaczenie jest proste. Żaden facet nie chce być "gorszą" połową związku. A mnóstwo facetów ma kompleksy. Zwłaszcza na punkcie urody i kasy. Zresztą pokutuje stereotyp, ze pięknej trzeba właśnie tym zaimponować. Pięknej i glupiej - tak, ale piękna i inteligentna patrzy dogłębniej, już na inne rzeczy.

Gość wloczykijmigotek
Więc facet który chce być z taka kobietą, musi po pierwsze, nie mieć kompleksów. I tutaj juz grono "potencjalnych" się mocno zawęża. Po drugie, aby ona go chciała i zeby związek miał sens, ten facet musi mieć przymioty, które ona sama posiada i szuka w innych. A przeważnie pewność siebie u faceta zbudowana na wyglądzie i pozycji, wyklucza te "miękkie" zalety. Tu grono jeszcze bardziej sie zawęża.

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
bo mają zbyt duże wymagania dla amatora ich miękkiej śmierdzącej c**y

Gość gość
hej !! martwie sie bo spoznia mi sie okres o tydzien ... uprawialam seks z prezerwatywa ona nie pekla poniewaz partner sprawdzal... jaka przyczyna moze sprawiac ze okres sie opoznia martwie sie schizuje

Gość gość
hej !! martwie sie bo spoznia mi sie okres o tydzien ... uprawialam seks z prezerwatywa ona nie pekla poniewaz partner sprawdzal... jaka przyczyna moze sprawiac ze okres sie opoznia martwie sie schizuje

Gość gość
to chyba dlatego, że takiej nie dogodzisz. Ja mam tak, że najczęściej góruję intelektualnie niestety i nic nie jest w stanie mnie przekonać, że chciałabym z kimś głupszym ode mnie być. Ostatnio poznałam bardzo inteligentnego faceta, jednak to już zakrawa o dziwactwo. On jest przeintelektualizowany do przesady, nie nadaje się do normalnego życia. Tylko do rozmowy a poziomie. Więc co tu dużo mówić - nie dogodzisz ;( Chciałabym normalnego faceta, chyba nawet mógłby być gorzej wykształcony, ale nie mogę się jakoś przemóc. To strasznie męczące. Poza tym mam wrażenie, że te wszystkie związki nie mają sensu i potem ludzie i tak sa niby razem, a tak naprawdę osobno. są z kimś, żeby nie być sami a są samotni w związku. Trudna sprawa. Wiem, że wina jest we mnie, ale nie umiem tego ominąć.

Gość gość
Up

Gość malywloczykij
Jaka wina? To normalne że się chce dla siebie dobrze