Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgniesiaP

Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość AgniesiaP

Witam okres miałam 6 lutego do 11 lutego, cykle mam co 27 dni, można powiedzieć że są regularne... Kochałam się z chłopakiem 2 dni po okresie 13 lutego, chłopak doszedł na rękę i wsadził mi dwa palce ze spermą minute po wtrysku do pochwy, czy mogę być w ciąży? Minęły 3 dni a ja nie mogę przestać o tym myśleć.. Przecież testu nie zrobię bo to za wcześnie :( dopiero za 2 tyg będę mogła zrobić, wiec czy któraś z was miała taką sytuację bądź wie coś na ten temat? Będę wdzięczna za każdą odpowiedz dziękuję z góry :*

Gość AgniesiaP
Proszę o odpowiedz

Gość Agniesu
Czyli dwa dni po okresie to można zajść jest to dzień płodny?

Gość gość
Ja niewiem

Gość gość
to zależy jak długie masz cykle, jeżeli masz krótkie to możesz.

Gość gość
To ja zapytam: po kiego grzyba koleś „dochodził na rękę”, skoro za minutę tę spermę ładował tam, gdzie nie chciał (?) jej umieścić? Najpierw myślenie, potem walenie, zapamiętaj sobie dobrą radę. I tak, oczywiście, że możesz być w ciąży, ale tego się nie dowiesz, dopóki nie nasikasz na test ciążowy.

Gość gość
Tym bardziej, że plemniki mogą w pochwie trochę pożyć i doczekać owulacji.

Gość gość
co za kretyn z tego chlopaka po chuj pchal paluchy w s*****e

Gość AgniesiaP
Dziękuję wam za odpowiedz boje się mam 22 lata, prace dopiero znalazłam i nie chce być w ciąży, wiem po co on pchać ta rękę.. :( szkoda mi mojego zycia

Gość gość
agniesia nie przejmuj sie. Ja mam dokladnie tak samo. Ale nie sadze zeby cos sie z tego wyklulo. Facet wladowal mi lape ze sperma do pochwy, cykle mam 26 dniowe. To bylo 9dc. W tamtym miesiacu skonczyl we mnie dzien przed owulacja i nic. Wiec to nie takie proste :) nie masz sie czym martwic :)

Gość AgniesiaP
Dziękuję ze chociaż ktoś może mnie pocieszyc :) mój chłopak co dopiero mi się oświadczył w walentynki, no ale dziecko to problem mały dla mnie ponieważ gotowa nie jestem i praca..

Gość gość
Owulacja moze się przesuwać więc jest to możliwe. Musisz lepiej poznać swój cykl. Kup sobie moze mikroskop owulacyjny i obserwuj się na bieżąco