Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna która ma mało znajomych bądź wcale

Polecane posty

Gość gość

może mieć szanse u faceta, który jest towarzyski, zna wielu ludzi i bywa w różnych miejscach?

Gość gość
Zadałam pytanie...

Gość gość
Jasne ze tak, musi tylko sie otworzyc na jego znajomych i brac udzial w spotkaniach z nimi.wtedy on juz nie bedzie rozmyslal dlaczego ona taka zupelnie bez znajomych.moze nie miala szczescia jak on lub umiejetnosci poznac takowych co nie oznacza ze jest gorsza lub dziwna.

Gość gość
Już sama nie wiem czemu tak jest. Jestem miłą i pozytywnie nastawioną do innych osobą, może trochę nieśmiałą, ale walczę z tym i sama niejednokrotnie wychodzę z inicjatywą. Niestety nie mam szczęścia do ludzi. To znaczy mam jakąś grupę ludzi, którzy mnie lubią, ale mieszkają aktualnie daleko ode mnie i przez to też spotkania nie są tak częste, jakbym sobie tego życzyła. Kontakty z uczelni w większości się pourywały, a wszelkie próby ich utrzymania, jakie podejmowałam, zakończyły się fiaskiem. Zostałam więc sama. :( Próbowałam to zmienić, zapisałam się do koła turystycznego i na kurs językowy w nadziei, że kogoś nowego poznam, ale niestety niewiele to pomogło. Ludzie mają już swoje paczki i nie potrzebują nowych ludzi. Przykro mi. Chodzę ostatnimi czasy wszędzie sama i wstydzę się tego przed nim.