Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mające brzydkich facetów, czy nie jest Wam przykro, że inne mają

Polecane posty

Gość gość

atrakcyjnych?

Gość gość
wole mieć brzydkiego/przeciętnego ale z kasą niż pięknookiego gołodu/pca

Gość gość
ja bym wolała brzydkiego niż żadnego

Gość gość
No ale przecież są też przystojni i kasiaści, w dodatku hojni :) Czy nie jest Wam przykro, jak wychodzicie z takim łysym, grubym albo w inny sposób wybrakowanym typem na ulicę? Kiedy laski mające fajnych facetów patrzą na Was z pogardą ? Przecież taki brzydki nie wzbudza nawet pociągu seksualnego.

Gość gość
Autorko współczuję! Jeśli patrzysz tylko na wygląd i kasę to musisz być uboga na duchu i umyśle :) mój facet do przystojniaków nie należy, ale oczarował mnie swoim intelektem i poczuciem humoru, jest cudowny :) i zarabia bardzo przyzwoicie ;)

Gość gość
"i zarabia bardzo przyzwoicie" X HAHAHA, aleś ty "bogata na duchu" :D

Gość gość
Taki temat mogła założyć tylko osoba, która próbuje się dowartościować. Nie może/nie potrafi inaczej - więc swoje ego musi podbudowywać takimi tematami. Oj, chyba kogoś mamusia nie kochała i lała w dzieciństwie!

Gość gość
Po jakimś czasie związku już nie patrzy się tak na wygląd, po prostu się człowiek przyzwyczaja do tej drugiej osoby, a jej wady fizyczne akceptuje. Tak naprawdę to liczy się to jaki jest człowiek, co sobą reprezentuje, co ma w głowie, jaki charakter, jak nas traktuje, wygląd schodzi na dalszy plan. Oczywiście pomijam jakieś skrajne przypadki, gdy facet jest naprawdę obleśny, gruby, niski jak np. Ryszard Kalisz, dla mnie on jest odrażający, ale o dziwo kobiety idą z nim do łóżka :O Nie mogłabym też być z kimś niższym ode mnie, bo bym się czuła dziwnie.

Gość gość
I jeszcze ze starym prykiem 20 lat starszym bym nie mogła być, wolę rówieśnika, może być nawet brzydki byle nie był w wieku mojego ojca bo to dopiero jest obrzydliwe iść do łóżka z 20 lat starszym ramolem.

Gość gość
Ja sie tez czuje dziwnie, bo jest wyzsza ode mnie. Jak Ty to widzisz ?

Gość gość
Powiedz to facetem, niech szukają sobie brzydkich kobiet i się do nich przyzwyczajają.

Gość gość
Więcej jest facetów z brzydkimi kobietami

Gość gość
eee tam prawie każdy brzydal chce ładną i nie popuści, należą im się od stwórcy

Gość skoro brzydale sa
wymagajace, to niech kobiety tez wymagaja przystojniakow!

Gość gość
jest takie powiedzenie że ktoś musi być mądrzejszy :) a tak całkiem serio, kobieta jako ta słabsza płeć (biologicznie i ekonomicznie) opuszcza poprzeczkę bo chce np mieć dzieci, szybciej się starzeje itd

Gość gość
Temat założyła obleśna gimbusiara której nikt nie chce :D

Gość gość
No ale przecież są też przystojni i kasiaści, w dodatku ch*jni x to towar deficytowy podobnie jak bardzo szczupła laska z dużym biustem i jednocześnie piękną, nieskazitelną twarzą :P

Gość gość
przystojny facet to ru'chacz, zalicza mnóstwo kobiet jeśli dziewczyna chce mieć w miarę wiernego faceta, to musi zadowolić się brzydkim karakanem

Gość gość
właśnie :( a takie zazdrośniczki jeszcze jej wypominają wcześniejsze związki

Gość kochanek wikarego
" gość dziś przystojny facet to ru'chacz, zalicza mnóstwo kobiet jeśli dziewczyna chce mieć w miarę wiernego faceta, to musi zadowolić się brzydkim karakanem " to prawda :P gdyby atrakcyjni ludzie byli zdolni do monogamii tak szczerze to nikt by nie szpachlował paszczurów płci obojga, na świecie byłoby mniej ludzi ale za to wszystkie dzieci byłyby piękne :P co do monogamii klasyczny układ w Polszy - ona smukła i ładna, on łysawy grubasek w grubych brylkach ale z kasą i chętny do tatusiowania się nie liczy bo monogamia to nie to samo co prostytucja drogie rodaczki :P teraz dawajcie... potęgo super focha i pisk dziaaałaaaaaj! (prawie jak w czarodziejce z księżyca)

Gość kochanek wikarego
w sumie poligamia nie byłaby tak zła dla kobiet, jeżeli, podobnie jak w islamie, taki sexowny i dziany koleś łożyłby pieniążki na wszystkie swe bobaski i poświęcał im uwagę sprawiedliwie np. w pon syn od Joasi, we wtorek córka Agaty, w środę bliźniaki co je mam z Moniką... w sumie takie dzieciaki mogłyby być mniej pokaleczone niż żyjąc z samotną matką, a tak to co mają? wiecznie skwaszoną i gderającą matkę - rottweilera, która chodzi z bicz fejsem resztę życia bo ma skryty podświadomy żal do natury, że musiała się rozmnożyć z kolesiem, którego nie tknęłaby kijem przez szmatę :P w układzie poligamicznym nie istniałby problem oziębłej żony bo każda z żon chętnie szalałby całą noc ze swoim sexi mężem, po kij kobiecie posiadanie na wyłączność paszczurasa, któremu trzeba dawać w ramach przykrego obowiązku albo symulować migreny i fantazjować o przystojnym panu listonoszu? nie kumam głupoty kobiet tutaj no ale co kto lubi :P

Gość PL w krainie wieprzy
mi było tylko żal jak wyłaził w dziurawych gaciach i nieumyty 2 dni na ulicę, no comment... a potem żal.pl czemu nie mam ochoty... już nie wymagam urody nordyckiej od mężczyzny bo jednak nasi przodkowie to głównie Słowianie czyli krępaśne, małe karakany z pulchnymi rysami twarzy miękkimi jak u 3latka i biedne kobiety z Europy Środkowej i Wsch muszą się męczyć z tak ciężkim materiałem :P no ale umyć faję i doopsko, ogolić się i użyć dezodorantu to jednak można, gacie bez dziur też by się znalazły :P

Gość gość
"po kij kobiecie posiadanie na wyłączność paszczurasa, któremu trzeba dawać w ramach przykrego obowiązku (...)" No właśnie. Dobre pytanie

Gość gość
Kochana, oni chodzą ubrani tak jak na to zasługuję, po prostu czują podświadomie kim są :P

Gość gość
*zasługują sorki ;)

Gość zawsze kobieta
bedzie czula wtedy wstyd

Gość gość
żal mi was wszystkich, macie swoich partnerów na pokaz a nie dla siebie. Albo się ich wstydzicie, albo się chwalicie że taki przystojny... i jedno i drugie jest żałosne, musicie mieć puste życie. Dla mnie mój partner to po prostu kochany facet, przyjaciel, kochanek z którym uwielbiam spędzać czas i g****o mnie obchodzi co ktoś z boku sobie o nas myśli :) A higiena to podstawa niepodlegająca dyskusji, więc po co gadać o śmierdzących panach i dziurawych gaciach skoro nie o tym jest mowa?

Gość gość
Taki temat mogła założyć tylko osoba, która próbuje się dowartościować. Nie może/nie potrafi inaczej - więc swoje ego musi podbudowywać takimi tematami. Oj, chyba kogoś mamusia nie kochała i lała w dzieciństwie! x ciebie za to mamusia kochała i w chlewiku razem ze świniami trzymała. wystarczyła chwila jej nieuwagi i prosiaka zamieniłaś na cielaka co ponoć zarabia bardzo przyzwoicie :D:D:D nic dziwnego, że taką prostaczkę jak ty chciał jedynie brzydal ciamajda i nie pień się tak, bo ci zmarszczek przybędzie i ten twój niedojda z mordą jak niewypał wymieni cię na lepszy model :D

Gość gość
ładna miska jeść nie da :-D w dzisiejszych czasach nie tylko uroda się liczy ludzie głębiej patrzący na świat, nie będą oceniać drugiej osoby tylko przez pryzmat czy jest "ładna/y czy nie"

Gość kazda kobieta marzy
o tym, by byc z przystojnym