Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są w zachowaniu wasze noworodki?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jakie są wasze noworodki? Czy po porodzie dają wam popalić, czy macie dużo czasu? Mój synek ma tydzień i od porodu jest aniołkiem. Śpi dużo, jak się obudzi to zakwili chwilę ze chce jesc, czasem przy pieluszce, lecz rzadko i przy kapieli. Takto jest spokojny a jak nie spi to się rozgląda albo pije .. tzn. że dziecko bedzie miało spokojny temperament. A moze najgorsze przede mną? Jak jest u was? Bo w szpitalu dzieci w jego wieku to już krzyczały i płakały jakby ktoś je ze skóry obdzierał.. ;o

Gość gość
Moj tez taki byl do 4 tyg, potem zaczely sie kolki i darcie po nocach, teraz ma 4 mc i kolki czasem sie pojawiaja, dziecko spi tylko na rekach. Ale u Ciebie moze byc inaczej

Gość gość
Moj w szpitalutez plakal. W domu 2 tyg aby karmienie i spanie na zmiane. Od 7 tyg gryzienie piastek az do teraz. Ciesz sie spokojem, mi wszyscy mowia ze mam spokojne dziecko. Chyba tak jest bo rzadko ma humory a znam osoby ktorym dzieci plakaly bez powodu i czesto

Gość gość
moje dzieci jak były noworodkami były bardzo spokojne i grzeczne nie płakały nie krzyczały, gdy zaczęły rosnąc stały się bardziej *****iwe, nie chciały siedzieć w miejscu, chciały się bawić, gdy zaczeły raczkowac i chodzić to już nie było tak spokojbie, wszedzie trzeba było chodzić biegac pilnowac miec oczy naokoło głowy więc ciesz sie chwilami kiedy dziecko lezy sobie a ty możesz spokojnie napić się kawy czy zrobić coś w domi :)