Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćona26

zwiazek proszę o rady

Polecane posty

Gość gośćona26

Dziewczyny proszę o poradę. Nie chcę się zbyt dużo rozpisywać, więc opisze w skrócie. Jestem z facetem oficjalnie rok i dwa miesiące. Wcześniej przez dwa lata powiedzmy,że mnie wykorzysytwał, czyli ja byłam zakochana a on miał mnie tylko do jednego. W końcu coś go ruszyło i zostaliśmy parą. Na początku byłam bardzo szczęśliwa, ale później zaczęło się psuć. Ten facet jest strasznie zazdrosny, mam awantury o byle co (o to, że podwiozłam kolegę z pracy, o to że mój młodszy brat przyprowadzał do domu kolegów, a ja z nimi chwilę posiedziałam, o to że napisałam do kolegi w sprawie pracy. Dosłownie o wszystkie tego typu rzeczy jak w Iraku:o przez to wszystko stałam się z nim nieszczęśliwa, przestałam spotykać się ze znajomymi (nawet o wyjśćie na zakupy miałam problemy). Ja czuje coś do niego, zależy mi na nim, ale chcę to raz na zawsze zakończyć, bo nie chce być w życiu nieszczęśliwa. Tylko mam taki problem, że wiem, że on mnie bardzo kocha, wiem że się załamie jak go zostawię, ja będę cierpieć razem z nim, nie będę sobie mogła wybaczyć, że go tak potraktowałam i będę miała wyrzuty sumienia, dlatego ciągle się waham. Co wy byście zrobiły na moim miejscu ? Proszę o poważne rady.

Gość gość
to co chcesz być całe życie nieszczęśliwa i poniżana ??

Gość gość
Nie chcę, ale jestem taką osobą, że ciągle będę miała wyrzuty sumienia:( poza tą zazdrością jest to naprawdę porządny facet

Gość gość
Tak szczerze powiedziawszy napisała tutaj, żeby usłyszeć, że dobrze zrobię gdy go zostawie. Chcialam, żeby mi było łatwiej

Gość gość
porozmawiaj z nim. Wiesz, tu się może dziać bardzo dużo. Jemu mogło zacząć naprawdę zależeć. Może być zaborczy, bo zdał sobie sprawę, że się od Ciebie uzależnił, może Cię zdradza, może taki typ, może myśli, że jeśli kiedyś byłaś FF, to teraz też możesz z kimś wejść w taki układ.

Gość gość
ON jest taki raczej przez moją przeszłość. Teraz nie dałąm mu ani jednego powodu, żeby był zazdrosny. Ale z drugiej strony miał kiedys dziewczyne 2.5 roku i ona go zostawiła z tego samego powodu, co ja chce go zostawić teraz. Rozmawiałąm z nim już, ciągle obiecuje ze sięzmieni i nic z tego