Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ćwiczenia na szczupłe uda

Polecane posty

Gość gość

Sprawa wygląda tak że od pasa w górę jestem bardzo szczupłą osobą a od pasa w dół jest już gorzej. Wiem że 52 cm w udach to nie tak dużo ale chcąc zachować proporcje dążę do 48. Jak tego dokonać?

Gość gość
jeżeli chcesz mieć szczuplejsze uda musisz przejść na diete, tzn mało kalorii i dużo ćwiczeń Jedząc i ćwicząc jednocześnie mogą urosnąć Tobie mięśnie, co poszerzy uda i nada im męskich kształtów najlepiej jest biegać, juzniedłygo wiosna, idealna pora na bieganie :)

Gość gość
bieganie, dużo ćwiczeń rozciągających, wymachy nóg w przód i w tył, no i przysiady, sumienny trening powinien dać pierwszy efekt po miesiącu

Gość gość
Wykonywałam ćwiczenia z mel b i aniołkami vs. Robiłam także 50 przysiadów dziennie przez 3 miesiące. Uda staly się masywniejsze i umięśnione wiec przestałam. Dieta odpada bo mam niedowagę. Więc co robić?

Gość gość
Pozostaje chirurgiczne odsysanie tłuszczu, ewentualnie regularne smarowanie kremem który zapobiega odkładaniu sie tłuszu w smarowanym miejscu

Gość gość
A może są jakieś konkretne ćwiczenia nie na rozrost mięśni a właśnie na wysmuklenie. Pływanie to dobry sposób czy znów uda staną się po nim masywne?

Gość gość
Normalnie, żeby schudnąć trzeba spalić tłuszcz. Tłuszcz spala się wtedy, kiedy naszemu organizmowi braknie energii przekazywanej przez pokarm.

Gość gość
Ale nie mogę przyjmować mniej pokarmów bo jak juz mówiłam mam niedowagę. 174cm i 54kg. Chudnę tylko na górze. Dlaczego uda po ćwiczeniach się powiększyły zamiast wysmukleć?

Gość gość
ZzRuE9WYXofsuoKf3mnh8rxy

Gość gość
Jest dużo ćwiczeń, które działają tylko na wybrane partie ciała. A pierwsze, które przychodzi mi do głowy, a przy tym jest bardzo skuteczne, to przyciąganie i odwodzenie kolan siedzac na takim urządzeniu z obciążeniem, które przypomina fotel ginekologiczny :D ale powaga, jest bardzo skuteczny ;)

Gość marawstala
Ćwiczenia rozciągające chyba działają wyszczuplajaco (?) Przysiady odpadają po nich uda robią sie wlasnie masywne

Gość gość
Wyszczuplająco działa spalanie tłuszczu :D ;)

Gość gość
Tobie potrzebny psychiatra a nie ćwiczenia