Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Seks ze znajomym

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jaki艣 czas temu (nied艂ugi) pozna艂am pewnego ch艂opaka, strasznie mnie poci膮ga, wiem, 偶e ja jego te偶, ale o zwi膮zku nie ma raczej mowy. Wczoraj ponios艂o nas i zacz臋li艣my si臋 pie艣ci膰, a teraz mam ochot臋 na co艣 wi臋cej. Nigdy wcze艣niej bym nie pomy艣la艂a nawet, 偶e b臋d臋 si臋 chcia艂a przespa膰 z kim艣 z kim nie jestem i nie wiem czy nie 偶a艂owa艂abym tego, ale z drugiej strony nie mog臋 przesta膰 o tym my艣le膰. Co poradzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Jak Ci臋 poci膮ga to w czym problem ? Ja bym si臋 przespa艂a :) Rzadko spotykam ludzi, na kt贸rych mam ochot臋 tak naprawd臋 .... . Je偶eli mam na nich ochot臋, to albo s膮 zaj臋ci, albo s膮 r贸偶ne inne przeszkody i klops. Korzystaj i nie ogl膮daj si臋 za siebie ..... . Pami臋taj jednak, 偶e mo偶esz chcie膰 po tym zwi膮zku a on mo偶e nie chcie膰 tego samego, co ty, tylko seksu. Zastan贸w si臋, czy jeste艣 gotowa na jednorazow膮 przygod臋. Mo偶e si臋 okaza膰, 偶e potem on nie b臋dzie chcia艂 z Tob膮 utrzymywa膰 kontaktu albo b臋dzie Ci臋 unika艂 ( nie pytaj dlaczego, tak czasem jest) i mo偶e by膰 Ci przykro, skoro nie jeste艣cie w zwi膮zku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 z 18:09dobra odpowied藕, konkretna i dojrza艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W艂a艣nie troch臋 si臋 boj臋 tego, 偶e b臋d臋 liczy艂a na co艣 wi臋cej po fakcie. A wiem, 偶e dla niego na 100% to by艂by tylko seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No to sobie podaruj albo poczekaj. Kobieta po seksie z facetem, kt贸ry nie chce jej potem ogl膮da膰, omija j膮, nie odpowiada na telefony i w og贸le udaje, 偶臋 nie istnieje, czuje si臋 jak zu偶yta 艣cierka, wierz mi - nic przyjemnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P . K 36

Witam jestem facetem moja opinia jest subiektywn膮.聽 Mia艂em dwie kochanki kt贸re pr贸bowa艂y takowego seksu.

Pierwsza na maksa lubi艂a i tak聽 krzycza艂a 偶e nawet po wytrysku nie przedstawi艂em by艂a boska.

Druga robila to dla min臋 tu si臋 nie rozwinolem i seks nie sprawia艂 mi a偶 takiej frajdy .聽

Uczucie zupe艂nie inne jak kobieta oddaje si臋 bez reszty ufa i zatraca si臋 bez reszty.

Drogie Panie has艂o nie bo nie murowanie popchnie go do zdrady warto cho膰 pr贸bowa膰聽 wiem ze ten seks nie jest dla ka偶dego . Bawcie si臋聽 Do 膰wicze艅 w parach naprz贸d聽

Udost臋pnij ten post