Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy seks, krwawienie

Polecane posty

Gość gość

Przeżyłam swój pierwszy raz w walentynki. rano zobaczyłam na prześcieradle plany po krwi, a do dzisiaj czuje ją nadal na majtkach (leci tak jak w ostatni dzień okresu- dość słabo). Krew jest wymieszana ze śluzem. Pierwszy raz bolał. Czy możliwe, że coś mi się dzieje czy po prostu błona musi się zagoić? drugą rzeczą jest to, że chłopak zarzekał się ze miał wazektomię. Jak się potem dopytywałam to mówił ze była refundowana i ze sie tego wstydzi. Ponadto nie miał wytrysku, a powiedział ze po wazektomii w preejakulacie nie ma plemników, strzela ślepakami. Czy jest ryzyko ciąży? (wiem, że zawsze lekkie jest, ale tu sie pytam o realne zagrożenie) Czy możliwe, że kłamał?

Gość gość
Powinaś zapytać czy wkładał ci prącia czy wibrator.Jak wibrator to cię tylko zagęscił stąd problemy.

Gość gość
Masz typowe objawy jak przy utracie dziewictwa,nie powinnaś się zamartwiać czy niepokoić plamienie trwa zwykle parę dni i powinno minąć,aby zabezpieczyć się przed plamieniem użyj po prostu podpasek jak podczas okresu.

Gość gość
Dziewica na ogol ma do 20 lat powiedzmy, powiedzmy ze chłopak z którym to robiłaś tez miał w tej okolicy, to ja się pytam, który nastolatek idzie na wazektomię? Bo coś mi się nie wydaje.

Gość gość
Ten penis to miał ciepły czy zimny?

Gość nie dziewica juz dawno
A ja krwawilam tylko podczas pierwszego stosunku pozniej juz nie. Umylam sie zalozylam czyste majteczki i po klopocie... to bylo juz tyle lat temu...