Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje się, że nikogo nie znajdę...

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, mam 23 lata i od 4 lat jestem sama.. Nikt się mną nie interesuje, nikt o mnie nie zabiega. Ja sama też nie mam nikogo "na oku" teraz ale tak bardzo chciałabym kogoś mieć. Boję się, że nie znajdę męża, wszystkie moje koleżanki kogoś mają, planują ślub, a ja sama jak palec. Najgorsze, że ciągle myśle, że coś ze mną jest nie tak. Oszaleje niedługo od tej samotności. Wychodzę ze znajomymi, nie siedzę w domu i nie użalam się nad sobą, zakładam "maskę" i udaję, że wszystko gra ale w środku mnie rozwala na kawałki. Nie jestem jakaś gruba, głupia.. Raczej każdy uważa mnie za bardzo ładną i mądrą dziewczynę ale faceci zawsze bali się do mnie zagadać, oprócz jednego, który po 2 latach związku złamał mi serce.. Czy uważacie, że są ludzie, którzy są po prostu skazani na samotność i nie jest im pisane być z kimś?

Gość gość
pewnie po tych 2 latach już nie jesteś dziewicą więc możesz sobie pomarzyć ;) chyba że jesteś to masz spore szanse!

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Napiszę tak mówi się trudno najwyżej zostaniesz starą panną.

Gość gość
Jestem dziewicą ale czy to ma jakieś znaczenie? Przecież do mnie i tak nikt nie chcę zagadać, nie będzie wiedział czy jestem czy nie.. Brak logiki

Gość gość
napisz,moje:40121622

dziewczyno napisałaś jak byś miała 50 lat wszystko przed tobą nie martw się maleńka poznasz tego jednego pamiętaj że zawsze czeka na nas miłość

Gość gość
Nie mam gg, nie używam tego komunikatora. Miałam takie podejście, że cale życie przede mną i gdzieś tam czeka miłość ale zaczynam wariować. Wyobrażam sobię, że ma chłopaka, że jest obok mnie. To jest chore.. Taki wymyślony chlopak nie wróży niczemu dobremu

Gość gość
jak sie ubierasz?

Gość gość
jak jesteś dziewicą to się uda :0 tylko na litość boską idź z nim do łóżka po ślubie!

Gość gość
Jak się ubieram, a różnie. Spodnie bo spódnic nie lubię i jakieś kolorowe bluzki,. sweterki, koszule. Bardzo lubię ubierać się kolorowo, modnie. Nie ubieram się jak zakonnica. Bardzo dbam o wygląd.

Gość gość
jakich facetow lubisz,jaki masz typ?

Gość gość
Kolejna zamartwiająca się jak stara baba, w dodatku człowiek w masce. A ciągle się mówi o byciu sobą i luzie, który przyciąga ludzi. Jesteś młodziutka jak plemniczek, głowa do góry i baw się na tych imprezach, a nie oszukujesz :P

Gość gość
"Czy uważacie, że są ludzie, którzy są po prostu skazani na samotność i nie jest im pisane być z kimś?" Nie ma czegoś takiego. Co nie znaczy, że każdy będzie szczęśliwy, po prostu wszystko może się zdarzyć.

Gość Damian 24
Czym się martwisz , zostaniesz najwyżej starą panną tak też można żyć.

Gość Bronek Kawaler
A kogo to obchodzi ? . Zostaniesz starą panną i tyle zresztą tak jak ja.

Gość gość
Lubie facetów zabawnych, z bardzo dużym poczuciem humoru, nie lubię związku, w którym jest bez przerwy pięknie i słodko. Lubię facetów, którzy mi delikatnie dokuczają bo sama lubię komuś dogryzać. Musi mieć po prostu to coś. Jestem wyluzowana, nie pokazuję, że coś mnie gryzie. Zresztą, nie zawsze mam tak, że się zamartwiam, że będe sama. Raczej żyję chwilą.

Gość gość
Musisz się z tym pogodzić że zostaniesz sama do końca życia bo to nikogo nie obchodzi taka jest brutalna rzeczywistość ale prawda ja zawsze nią piszę.