elkaostrowsky 0 Napisano Luty 16, 2015 l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkaostrowsky 0 Napisano Luty 16, 2015 Zapomniałam dodac, że mam przeczucie, że jestem w ciąży. Miałyście też tak? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tysiaa93 0 Napisano Luty 16, 2015 skoro uprawiasz seks w dni płodne bez zabezpieczenia, to zawsze jest możliwość :P zrobisz test i się okaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 Zmierz se temp w pochwie jutro rano jak bedzie powyzej 37 moze byc ciaza... mniej wiecej mozesz wnioskowac kiedy bedzie okres wiec jak powinien nadejsc znow sobie zmierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 gdzieś tutaj czytałam, że test owulacyjny w początkowych dniach też może być dodatny. ale nie wiem jak wygląda poziom LH podczas ciąży i czy faktycznie to może cokolwiek znaczyć zrób normalny test, bo wszystkie objawy co wymieniałaś można sobie wmawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwonka250807 0 Napisano Luty 16, 2015 Elka, ja jestem teraz w 12 tygodniu ciąży. Starałam się o nią 5 lat i przeszłam tyle, że mogłabym już książkę napisać :) Powiem Ci tak: przed okresem to co najwyżej mogą Cię piersi boleć. Mdłości to mniej więcej 5 tydzień ciąży, zmiany nastrojów to mniej więcej wiek ciąży taki jak mój, podwyższona temperatura utrzymuje się aż do okresu, bóle głowy to też tak 10-11 tydzień, a zadyszka to już w ogóle, jak brzuch zaczyna rosnąć i wszystko uciskać. Zaznaczam oczywiście, że to wszystko MNIEJ WIĘCEJ, bo każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, ale większość nie ma objawów przed okresem. Przecież nawet zarodek nie zdąży się dobrze zagnieździć przed tym okresem, więc skąd miałaby być już taka lawina objawów? Jedyny objaw, który może sugerować ciążę to brak okresu, wtedy zrób test, najlepiej z krwi (najbardziej wiarygodny) beta HCG. I już będziesz wiedziała, czy to ciąża. Pozdrawiam i życzę dwóch kresek na teście i wysokiej bety :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2015 20.04 a co jej da pomiar temperatury teraz skoro wcześniej tego nie robiła? ?? Nie ma to jak dawanie kretynskich rad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elkaostrowsky 0 Napisano Luty 17, 2015 mierzyłam i mam 37 stopni. Będę mierzyc dalej Dzięki dziewczyny ;) i trzymajcie kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach