Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość normalnykoles2

Czy jestem egocentrykiem?

Polecane posty

Gość normalnykoles2

- jestem pełnoletni - wściekam sie jak ktoś pisze "kochamy sie z mężem", a tak naprawde bzykaja sie zwierzeta, a nie żadne kochamy - wkurzam sie, że inni uprawiaja seks a ja nie moge nad tym zapanować, tzn. nie zmienie rzeczywistosci, bo oni dalej beda to robić. - nie lubie buntowników, czyli ludzi którym jak powiem "skoczcie w ogień", to nie skocza i beda sie głupio chichrać. Nienawidze tego. - jak ktoś nazywa mnie głąbem albo np. pisze "jesteś idiotą", to dostaję szału, zwłaszcza ze byłem piątkowym uczniem i czuję sie lepszy od reszty. - dostaję szału, gdy kobiety zachowują się jak kobiety. Czyli gdy w gre wchodzi mocno kobiecy umysł, różne fochy, brak logiki itp. Nie lubie tego. Kobieta ma być jak żołnierz, ab abcd abcdef. e=mc2. a nie paniusią która maluje paznokcie. Zero paznokci! - w Polsce jest ok. 40 mln ludzi, obliczyłem, że jakby każdy polak przelał na moje konto 50 groszy, to byłbym milionerem. Denerwuje mnie myśl, że nigdy do tego nie dojdzie, bo ludzie nie beda skłonni tego zrobic nawet w wyobrazni. - mam napady szału, gdy w rozmowie na czacie jakas dziewczyna oczekuje, że nie bede nudny. - nie lubię być ignorowanym. Ignorowania nie wybaczam. - nie wybaczam, gdy powiem "cześć" komus, a on nie odwzajemni tego lub nie poda dłoni, gdy ja wyciagne na przywitanie. - nie lubie gdy ludzie mnie obgaduja za plecami. Mnie nie wolno. Bo jestem królem. - nie lubie śmieszków, lubie za to spokój. - nie lubie jak ktos dominuje nade mna, nie znosze. Ja tu rządzę na tym świecie, jestem alfą i omegą, prezydentem USA, Bogiem i wszechświatem. Szacunku gówniarze. bez podszywow , odpowiedzcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować