Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kot ma ruje. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Moja kotka dostala ruje. Planowalam kastracje dopiero na kwiecien, bo w tej chwili mnie na to nie stac (tu gdzie mieszkam kastracja kota to 150 euro +). Nie moge w nocy spac bo kotka drze sie na cale mieszkanie, a ja rano musze do pracy. Wstyd mi przed sasiadami, wiec zamykam ja wraz z kuweta w pokoju. To juz 5 dzien a ja jestem wyczerpana. Dzisiaj kupilam jej na karczek kropelki uspokajace, ale nie pomagaja. Znacie jakies metody zeby jakos ja uspokoic do kwietnia? I czy kazda kocica ma ruje permanentna?

Gość prawictwo pospolite 137
możesz skleic jej pysk tasmą klejącą

tabletki antykoncepcyjne dla kociakow jezeli teraz nie mozesz jej wysterylizowac, pozniej sterylizacja. Nie znam innych sposobow

Gość gość
Można kotkę zablokować tymczasowo u weterynarza a potem wysterelizowac. Bądź przeczekać,ale może też mieć ruj***ardzo często albo bardzo długo więc bym nie zwlekala

Gość gość
Dzieki wam za odpowiedz. Jutro wybiore sie z kociakiem do weta. Troche sie tego balam, bo slyszalam, ze takie zastrzyki hormonalne sa bardzo niezdrowe. Ale nie mam wyjscia. Mam dwa kotki i to tylko kwestia czasu jak druga tez dostanie ruje. Dlatego planowalam kastracje obu w kwietniu.

ja daje w tabletkach - moja zaczela wyc ponad miesiac temu - w sumie dalam jej 2 i cisza :) za miesiac ide ja wysterylizowac

Gość gość
Only dreams dzieki;-)