Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Jestem wolna

Polecane posty

Fiku zawsze będzie fikuśna, a teraz fantazjuje o wszystkich brunetach świata a nei o jednym nieczułym.

Tygrysku czy dobrym pomysłem na Ciebie by nie było zrobienie sobie listy celów które by Ci pomogły sie przełamywać?

Gość gość
nie wierzę Ci fiku :) zresztą siejesz samowolkę... To nie dla mnie! twoje rządy przypominają ubezwłasnowalnianie "słowa" :D

"zresztą siejesz samowolkę" " twoje rządy przypominają ubezwłasnowalnianie "słowa"" wytłumacz, bo nei rozumiem co masz na myśli

np boisz się nagości to możesz sie umyć nago w basenowej łaźni. boisz sie wysokości możesz gdzieś wysoko wejść. co o tym myślisz?

"np boisz się nagości to możesz sie umyć nago w basenowej łaźni" a będą tam bruneci?

Gość gość
czego nie rozumiesz? :D wybierasz tylko to co chcesz, reszta się nie liczy dla ceibe :)

Nie rozumiem sformułowania: "siejesz samowolkę", wśród kogo sieję? No bo zę sama postępuję wedle swojej woli, to chyba nic dziwnego. Nie rozumiem: "twoje rządy przypominają ubezwłasnowalnianie "słowa"". - mam coś takiego że lubię mieć pod kontrolą, natomiast dlaczego ubezwłasnowalnianie "słowa", dlaczego słowa?

czy ja wiem czy niegrzeczne ja zawsze myję się nago, w sumie kiedyś miałem z tym problem. Teraz sobie chodzę na saunę gdzie jest wymóg przebywania nago

fikuMikuu jesli wiesz że nie umiesz się obnażyć, a tak gdy to parę zrazy zrobisz to nie będzie dla Ciebie taka trudna rzecz.

ale ja nie chcę publicznie. P.S. w takiej saunie to mozan podglądać nagich brunetów?

Gość gość
ok, za największą cnotę cenię sobie logikę, w tym tę prawdziwą!! :P masz prawo nie kumać :) choć wiem, że do głupich nei należysz... :D

nawet jest pewien myk nie możesz mieć bielizny ale możesz nagość zasłonić ręcznikiem. wielu kobietą tak się zdarza ale później i tak musisz iść pod prysznic wiec jak się odwrócisz będzie widać tylko Twój tył

ale przystojni bruneci, to chyba się nie wstydzą i nie chowają pod ręcznikami?

kurcze! ale w saunie to mi okulary zaparują a bez okularów to i tak nic nie zobaczę, biednemu to zawsze wiatr w oczy :(