Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaudynka11

On chcę wyjechać za granice :(

Polecane posty

Hej. Mam 18 lat , mój chłopak jest o 5 lat starszy i mam taki problem, że on chcę wyjechać za granicę na parę miesięcy. Zostało mi 5 miesięcy do ukończenia szkoły, i chcę pojechać tam z Nim za granicę, proszę go cały czas, żeby na mnie poczekał, aż ukończę szkołę, wtedy będziemy mogli wyjechać razem tam. Aa on mi cały czas mówi, że nie nadaje się do roboty, bo jestem strasznym leniem. A ja mu grożę, że jak wyjedzie za granicę i nie poczeka na mnie do ukończenia szkoły to z Nim zerwę pomimo, że tego nie chcę ale jestem strasznie o Niego zazdrosna i przyznam nawet, ze mu nie ufam w jakimś stopniu pomimo tego, że nigdy mnie nie zdradził. Ale nie chcę żeby jechał tam sam, bo się boję, że mnie zostawi tam dla innej. Bardzo proszę pomóżcie mi dziewczyny.

Gość gość
zycie tak bywa kobiety faceci jada nawet po slubie z dziecmi i potem zostają z nowymi partnerkami ...koncz szybko i sruu za nim

Gość gość
Twoj chlopak ma niestety racje. Jestes nie tylko leniwa, ale glupia i naiwna.

Głupia i naiwna nie jestem, ale po prostu boje się że go stracę. Chciałabym bardzo żeby on na mnie poczekał, ale on nie chcę. :( Nie chcę go stracić, codziennie spędzamy razem czas, strasznie go Kocham i przyzwyczaiłam się do Niego. Chcę po prostu pojechać z Nim za tą granicę ale on nie chcę poczekać. :(

Gość gość
Dziecko skoncz najpierw szkole, a potem jedz sobie nawet na koniec swiata. Bo jak wyladujesz na zmywaku, a chlop to rzecz nabyta, dzisiaj jest jutro go nie ma, to wspomnisz moje slowa. To tylko 5 miesiecy, nie marnuj sobie zycia, bo potem bedzisz musiala powtarzac caly rok. Jesli chlopak naprawde by cie kochal to znalazlby inne rozwiazanie. W dobie internetu mozesz miec z nim kontakt codziennie. Tu chodzi o twoje zycie i twoja przyszlosc. Pomysl o tym

Gość gość
ma rację

Gość gość
Dzisiej kochasz jutro przestaniesz,takie piepszenie kotka za pomoca mlotka. Koncz szkole i niepiertol.:-)

Szkołę to ja na pewno skończę, taki jest mój plan. A jeżeli on nie poczeka na mnie te głupie 5 miesięcy to widocznie nie zależy mu.

Gość gość
no i adios! niech jedzie