Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość8866

12 zasad dla kobiet od faceta

Polecane posty

Gość gość8866

Romantyczne filmy i książki ? W odstawkę (chodzi o tok myślenia) jeśli chcecie mieć faceta. Żadna z was nie będzie miała stylu życia Rihanny. Średnio zadbana (fizycznie, umysłowo i stylistycznie) chce mieć od razu faceta 10/10. Więc: 1. Zadbaj o siebie 2. Myśl przyszłościowo i rozwijaj się 3. Myśl $ swoich a nie jego 4. Bądź miła 5. Zachowuj się (nie przeklinaj, mało alkoholu) 6. Okazuj uczucia 7. Powal wszystkie fora dla kobiet 8. Postaraj się aby widział że Ci się podoba (z umiarem) 9. Bad boy? - powodzenia 10. Ignorujesz kogoś kto jest na twoim poziomie a sama chcesz kogoś lepszego 11. Bądź sobą a zmieniaj się na lepsze 12. Nie bądź nudna, bądź szalona ale normalna

Gość gość
Powal wszystkie fora dla kobiet Powiedział facet na forum dla kobiet.

Gość gość
cienkie te zasady :) doszlifuj je i realistycznie i stylistycznie

Gość gość
Jednym slowem zachowuj sie jak lalka barbie, pije z zachwytu nawet jak facet pierdnie, przyklaskuj mu, wychodz z siebie zeby on sie nie znudzil itd. I dla kogo to? Dla jakiegos ogra? Ksiezniczki chca ksiazat a nie ogrow z przerosnietym ego I wymaganiami wiekszymi niz himalaje, cala lista nalogow, chama I buraka......a do zaoferowania co? Wielkie NIC !!! I oczywiscie to wszystko kobieto za free, bo misio w innym wypadku, jakbys chciala zeby cie wzial np na drinka....zostaniesz nazwana suka d***** materialistka. Kobieto on wszystko chce na krzywy ryj...oczywiscie bez zobowiazan, a jak sie znudzisz to zostaniesz szybko wymienione na inny model I jeszcze uslyszysz: "przeciez ja ci nic nie obiecywalem" o To jest przepis dla kobiet jak zrobic z siebie frajerke I dac sie wykorzystac na max

Gość gość
1. Zgadzam się w koncu faceci to wzrokowcy wiec to bardzo wazne 2. No z tego co zauwazyłam oni lubią ambitne kobiety 3. i niezależne też jesli chodzi o kase raczej woleliby niezależna w przyszłości 4. Zgadzam sie, ale jesli facet jest niemiły to juz bez przesady 5. Fakt, oni nienawidza jak kobieta przeklina czy pali albo sie upija 6. tu nie sie zaupełnie zgodze, mysle ,że trzeba tu znac umiar zeby face sie nie wystraszyl 7. zgadzazam sie 8.tez sie zgadzam 9. tu tez chociaz mnie niestety tacy pociagaja :( 10.nie prawda przynajmniej co do mnie 11.racja, staram sie 12. tez racja, spontanicznosc jest wazna, ale ja z natury nie jestem szalona wiec nie bylabym soba jakbym taka udawala