Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facetów trzeba mieć jednak gdzieś i to działa!

Polecane posty

Gość gość

Ja zrobiłam to nieświadomie z moim byłym np. Jak mi na nim zalezało i jeszcze bylismy razem to on wtedy mnie olewał, a ja ryczałam do poduszki, a jak zwyczajnie w pewnym momenencie przestało mi na nim zależeć to zaczął wydzwaniać po 20 razy, wysyłać pełno smsów, nawet płakał do słuchawki... z tym ,że ja już go i tak nie chciałam, nie było to udawane, to wyszło samo z siebie, ale kolejny raz mi się to potwierdza w życiu. Było paru facetów zakochanych we mnie, a byli to faceci których albo nie chciałam, albo traktowałam z dystansem, poprostu faktycznie tak bardzo mi nie zależało, natomiast jak na jakims facecie mnie bardzo zależało to chocbym to probowała maskować on to chyba wyczuwał bo tracił zainteresowanie... coz chyba nie jestem najlepsza aktorka. ale jakby na to nie popatrzeć coś w tym jest ,że faceci lubią"gonić króliczka"

Gość gość
na mnie nie działa a na pewno nie tak jak na twojego byłego :) a w sumie działa jak płachta na byka i idę do innej :)

Gość knur alfa
yeeee Masz nobla i wsadź se go peeezde

Gość gość
Nie przesadzaj. Wszytko z umiarem. Kobieta czy mężczyzna ofiarujący się na tacy ile wlezie i za każdym razem jest patetyczne i odrzucające. jeżli tobie króliczkowanie sprawia przyjemość to króliczkuj.

Gość gość
ale ja to robiłam nieświadomie, nawet nie dlatego że mi sprawiało przyjemność, poprostu zauwazyłam jakas taka prawidłowosc, że jak miałam faceta gdzies to on sie zakochiwał ,albo jak trzymałam go na dystans, tak bardzo mi nie zależało... to nawet nie była gra tak sie działo poprostu i to w niejednym przypadku...

Gość knur alfa
dobra pochwal sie ile koootasów miałaś w peeeździe i idź odrabiac lekcje

Gość gość
Autorka ma rację! U mnie też tak działa.

Gość knur alfa
to musisz autorce zabulic jeżeeli ma na to patent:)

Gość gość
moze nie jest to patent jakis uniwersalny, tez okazywałam im jakies tam zainteresowanie, to nie bylo tak , ze zupelnie ich zbywałam , ale tez fakt ,że zauwazyłam taka prawidlowosc ... jakby zakochiwali sie jak mialam ich generalnie gdzies, nie zebym byla jakas chamska czy zrzedliwa, bylam nawet mila, ale jakos az tak bardzo mi nie zalezało , bylam naturalna, swobodnie sie czulam przy nich i wtedy najczesciej tracili glowe, w sumie kilka razy tak bylo w moim zyciu, a jak mnie strasznie zalezalo na facecie to chociaz to probowalam maskowac jemu juz nie az tak bardzo

Gość gość
zreszta o jakim patencie piszesz jak to jest znany jak swiat trik na facetów :P tyle ze ja nawet nie robilam tego specjalnie, samo tak wychodzilo

Gość prawictwo pospolite 137
jakby działało to nie byłbym prawikiem. hehe

Gość gość
bo Ty sie boisz inicjatywy i to dlatego nadal nim jestes :P boisz sie walczyc o kobiete ze Cie oleje

nie boje sie ze mnie oleje .. Bo gdybym wygrał w lotka nie miałbym oporów zeby poderwać dziewczyne która mi sie podoba , nawet jakby mi dała kosza to miałbym to gdzieś .. Po prostu wiem ze nie mam kasy na dziewczynę i nawet nie próbuje miec kontaktów z płcią przeciwną , nawet gdyby mi nie dała kosza to jestem niezainteresowany bo nie mam kasy .. Wiec nie jest prawda ze się boje ze ktos mnie oleje . Poza tym sam dawałem kosza laskom , ktore mnie podrywały i to zdarzało sie kilka razy. Ale nie dlatego ze byłby brzydkie tylko dlatego ze mnie nie stać na randki , dzieci i inne p*****lły. Chodzi tylko o pięniądze.

Gość gość
a nie mozesz sprobować inaczej zaimponowac dziewczynie, a nie kasa? np wykazać sie czymś romantycznym, jak nie bedziesz probował to zawsze bedziesz sam

ale ja nie chce zaimponować dziewczynie kasą . Ty chyba mnie zle rozumiesz .. Gdybym wygrał w lotka to dziewczyna nawet by o tym nie wiedziała , nie przyznałbym się Ale wtey nie miałbym oporów przed chodzeniem na randki bo wiedziałbym ze mnie stać na każdą niespodziankę .. tą miła i tą niemiłą niemiła to może być na przykład dziecko ..

Ale wtedy nie miałbym oporów przed chodzeniem na randki bo wiedziałbym ze mnie stać na każdą niespodziankę .. tą miła i tą niemiłą niemiła to może być na przykład dziecko .. Teraz nie jestem przygotowany na niespodzianki dlatego olewam kobiety . Nawet te które mnie podrywały i proponowały randki dostałały kosza .. Pierwszy raz dałem kosza dziewczynie w 8 klasie podstawówki jak miałem 15 lat.

Gość gość
sa zabiezpieczenia, ja jakos nie wpadłam, biore tabletki kilka lat...co do milych niespodzianek to bez kasy jest utrudnione zadanie, ale niektore dziewczyny uciesza sie nawet z banalnego bukietu polnych kwiatow jakie mozna zerwać latem i np jakas romantyczna randke w plenerze, zima z tym gorzej, ale latem mozna bardziej kombinować

chodzi o to , ze gdybym trafił 6 w lotka to i tak nie kupilbym sobie samochodu i nie chodzilbym do drogich restauracji .. Dlatego dziewczyna nie wiedziałaby ze wygrałem . Tylko mialbym spokój wewnetrzny , nie obawiałbym sie wpadki i byłbym spokojny A jak sie obawiam czy wpadne czy nie wpadne to wolę wcale nie miec dziewczyny . Ja sie najbardziej boję ojcostwa czy kosztów finansowych chodzenia z dziewczyną , a nie tego ze laska mnie oleje

Gość gość
chociaz ja nie mowie, niektorym brak kasy moze przeszkadzać ,ale biedni ludzie tez sie wiaza w pary, jak jakies cie podrywaly tzn ze z wygladem pewnie tragicznie nie jest a to juz wystarczy zeby miec jakas dziewczyne, moja kolezanka np ma biedngo facetanie stac go na kina, obiady itd i jakos z nim jest, troche ja to wkurzalo na poczatku, ale sie zakochala no i sa rozem z rok juz

Gość gość
jak bedziecie uważac to nie wpadniecie, najlepsze sa tabletki, tez kiedys sie bałam wpadki jak zaczynałam wspolzyc , nawet nie wierzylam do konca w dzialanie tabletek, a teraz juz pelen luz, gumki plus tabletki i mozesz spac spokojnie , wpadaja ci co nie uwazaja przewaznie

a tabletki to niby tanie są ? 40 zł na mięsiąc pewnie kosztują.. 500 zł rocznie to kupa kasy . Dlatego nie mam dziewczyny hehe.

Gość gość
40 zł to te drozsze kosztują, ale są i tansze, a może dziewczyne by było na nie stac, ja tam sobie sama kupuje tabletki od zawsze, nie przyszło mi do głowy żeby facet miał za nie płacić...gumki sa dosc drogie, ale tez zalezy od firmy, w sumie z gumkami Ci nie doradze bo nie uzywam od kilku lat :P

Gość gość
Np Regevidon kosztują chyba coś z 10 zł, a podobno sa dobre, bo moja koleżanka je bierze co właśnie nie ma za duzo kasy i nic jej sie nie dzieje złego,ani nie wpadła, jak sie tak bedziesz bał to całe zycie bedziesz prawikiem ze strachu, a potem bedziesz załował