Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

speak12

Jest tu Paweł?

Polecane posty

Niestety na studia nie poszłam nie mialam takiej możliwości m.in.finansowej ,ale nie tylko,to dluga historia....Aktualnie pracuje jako opiekunka do dziecka:)

Gość gość
Rozumiem, w sumie lubię długie historie. :D A na jakie studia chciałaś iść? :P Kurde to podziwiam, bo ja bym chyba nie wytrzymał z małymi dziećmi.

Gość gość
Coś nie wyświetla mojej wiadomości

Kiedys Ci opowiem ta historie:)A tak w ogóle to Jestem po liceum lingwistycznym miałam nacisk na języki w szczególności na niemiecki:)matura dobrze poszła i wtedy chciałam iść na germanistyke lub anglistyke lub to razem wzięte:)A z dziećmi lubie pracować człowiek uczy się cierpliwości:)))

Gość gość
Już nie mogę się doczekać aż ją usłyszę. :P Ale takich rzeczy lepiej nie pisać tutaj publicznie. Uczyłem się niemieckiego przez 6 lat i już prawie nic z tego nie pamiętam, francuskiego przez 3 lata i to samo. Jedynie z angielskim dobrze sobie radzę. Noo właśnie "cierpliwości". Mi tego często niestety brakuje :(

A myślisz ,że ja pamiętam tak tylko dla wlasnych potrzeb:)Ta historia w realu:p Będziesz miał tam kiedyś dzieci to tej cierpliwości pewnie się poduczysz:))

Gość gość
Myślałem, że tylko mi tak szybko to uleciało z głowy. :D To może Ty mnie nauczysz tej cierpliwości, bo na dzieci jest jeszcze duuużo czasu :classic_cool:

Z milą checią to od kiedy zaczynamy:) a wzamian Ty mnie poduczysz francuskiego z tego co tam napewno troche pamiętasz:)

Gość gość
Możemy nawet od zaraz. :D Oczywiście, francuski to moja specjalność, tylko wymowa trochę kuleje :classic_cool: :D

Gość gość
wymowa kuleje no ladnie, to co Ty przez te3 lata francuski tylko w praktyce:):p ale jeżeli to pamiętasz do dziś to ide na to:D

Gość gość
Niestety minęło sporo czasu, gdy po raz ostatni miałem okazję się w tym sprawdzić :classic_cool: :D Coś tam zostało w głowie więc nie ma problemu :D I tak, jestem zwolennikiem praktyki, a nie teorii :D

Gość gość
praktyka to nic dodać nic ujać:D trzeba iść lulać:)

Gość gość
W takim razie daj znać, gdy będziesz chciała zacząć :D Właśnie też miałem kłaść się spać także dobranoc, słodkich snów i do dzisiaj :)

Gość gość
Tylko sie prześpie ,nabiore sił i możemy zaczynać:) Dobranoc niech Ci sie przyśni cos miłego:)ojojoj:p

Gość gość
Dobry, dobry :D. Wyspałaś się? Bo ja godzinę temu podniosłem się z łóżka, bo poszedłem spać przed 3 :(

Gość gość
Ja się wyspałam ogólnie nie lubie długo spac:)

Gość gość
A dla mnie 8h jest w sam raz :P. Nie lubię wstawać rano, bo zawsze jestem nieprzytomny, niezależnie od tego jak długo bym spał. Zaraz muszę iść na zakupy, bo padnę z głodu :D

Gość gość
a ja znowu mam na odwrót:)moge być zmęczona nie wiem jak bardzo a i tak wstane wcześnie:) kup coś dobrego:):p

Gość gość
Ja tak mam tylko po alkoholu, że śpię 3-4h i wstaję bez zmęczenia :D. Ale potem muszę to odsypiać :P. Muszę sporo rzeczy kupić, bo jeszcze nawet śniadania nie jadłem :D

Gość gość
To miłych zakupów:):)Tylko nie zemdlej z głodu:p

Gość gość
Dopiero zbieram się do wyjścia :D. Spoko, potrafię długo wytrzymać bez jedzenia :P. Dziękuję. ps. gotowa do nauki języka francuskiego? :D

Gość gość
Gotowa jestem,ale Ty pewnie masz dzisiaj mało czasu na takie rzeczy:D

Gość gość
Już jestem! :D Myślałem, że mi ręce odpadną od tych zakupów. Około 17stej idę na siłkę, ale do 20stej wrócę i w całości poświęcę się nauczaniu tego pięknego języka :classic_cool: :D

Gość gość
szybki jesteś to ten głód Cię tak pospieszył:) W calosci dla mnie się oddasz:):p juz nie moge się doczekać czego mnie nauczysz:)

Gość gość
Niee, po prostu mam sklep jakieś 200m od akademika więc nie ma problemu :D. Postaram się przekazać wszystko co wiem w jak najlepszy sposób :D

Gość gość
Jak się mieszka w akademiku?:)

Gość gość
Bardzo fajnie, bo to prywatny akademik i każdy ma pokój jednoosobowy :P. Gdybym mieszkał w takim małym pokoju z drugą osobą to bym zwariował :D

Gość gość
A to masz święty spokój:)Tez bym tak wolała miec swój pokój bo z kimś to nie ma takiej swobody:)

Gość gość
Dokładnie tak. :) A w jednym segmencie jest 5 pokojów, więc są jeszcze 4 inne osoby ze mną w segmencie :P