Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koto chce

chandra

Polecane posty

Gość koto chce

witam, spodkaliscie sie moze z taka osoba,ktora ma cos takiego pszepraszam ze tak pisze ale chodzi mi, w jaki sposob objawiały to, chetnie sie podziele tematem dla osub ktore sie spodkaly, a kakretnie mi chodzi o to czy tez tak sie objawia choc wiem ze sa ruzne odczucia tego ale ja sie spodkałem z czym dziwnym i pomogłem tej osobie jest to rowniesz zwiazane z zyciem erotycznym

Gość gość
Piszesz dość chaotycznie ,nie rozumiem o co ci chodzi,postaraj się napisać troszkę prościej.

Gość gość
nie zrozumiałam:(

Gość gość
sorki ale ogolnie chodzi mi o rozpoznanie objawow chandry, bo jest dosc trudne do spostrzezenia u niektórych osób. poznałem kogos takiego a kakretnie kobiete,z dzieckiem bardzo sympatyczna uprzejma bez wulgaryzmu,po rozwodzie , około dwuch miesiecy naszej znajomosci, zaczelem nierozumiec jej pod wzgledem niektórych odpowiedzi domnie, nieznajac przyjmowałem to jako zart, poniewaz wypowiedziane byly z usmiechem i chciał bym sie z kim podzielic, kto miał podobna sytułacje, byc morze komus to pomorze bo nie morzna tego lekcewazyc, ja rok byłem z ta osoba w przyjazni sie rostalismy nie utrzymuje z nia kataktu, ale moi znajomi zauwazyli ci co ja znali ze juz nie wpada w chandre, chetni prosze pisac

Gość kto chce
pszepraszam ale niewiem czemu tak pszeszło na forum ale sprostowałem ponizej

Gość kto chce
szkoda ze nikt niechce sie podzielic tematem i jeszcze raz pszepraszam za pomyłke w tekscie w watku :P

Gość gość
temat nieznany ale spostrzegawczy, poniewaz chandra nie jest choroba, zazwyczaj dotyka to ludzi bardzo zranionych np,, zdrada nenkanie, lub samo obwinianie sie . T ak sa rózne objawy tego czesto nie zauwazalne , jedyny czesty objaw jest to nazekanie i obwinianie partnera , chandra zawansowana czesto objawia nieufnosc, niepewnosc i ciagle pszesladowanie osób z najbliszszego jej otoczenia, w wczesnym stadium wykrycia chandry mozemy komus pomuc , bo zazwyczaj osoba dotknieta nie jest tego swiadom, tak ciekawy temat, poniewaz objawia sie roznie. Przedewszystkim takie osoby poczuwaja sie ponizane niedowartosciowane, czesto w tym stadium sa ufni bardziej obcemu ,i wykozystani nawet seksualnie.

Gość gość
znasz dobrze język polski?

Gość kto chce
mniej wiecej zgadza sie to co napisal gosc, ale w niewielkim stopniu tegmo, bo ja mialem przyjemnosc poznac taka osobe, to fakt i potwierdzam ze wola o problemie rozmawiac z obcym , ale i w kregu przyjaciuł jest taka osoba zaufana, ale potwierdzam ze jak sie poznalismy na tyle by spedzac wieczory to ta kobieta opowiadala o zyciu problemach i planach jakie niewyszly w poprzednim zwiasku i to bardzo czesto. bylismy okolo pól roku ze soba, i postanowilem wspulnie zamieszkac, i niemartwic sie o nic juz bo stac mnie bylo, z synem sie swietnie rozumielismy wiek 10 lat my po 30, i w nie krótkim czasie stalem sie inaczej odbierany, padły pytania , takie jak, cos planujesz , strach lek przed ponownym zwiaskiem, ale jak temat sie rozwinoł, to twierdziła ze sie boi bo nie jest pewna czy ja nie jestem podstawiony sprawdzajac na renkach znaki szczegulne stale czy nie przyklejone, ,a morał był taki ze jak bywałem u niej wieczorem, rozmowa spokojna zarty, a starczyło zebym wyszedł do toalety i jak wrucilem zaczełem glosniej mowic,i nie usmiechac sie, to po chwili mówila ze sie zle czuje i ze musze isc do domu, i tak robiłem a rano dzwoni domnie i mowi mi w co my sie bawimy z nia bo ja poszłem do toalety a inny przyszedł bo inaczej rozmawiał ,dzwoni na moj telefon i sprawdza czy to ja . potrafila dzwonic obwiniajac mnie ze telefon jej wariuje bo niema jakiegos smsa a wczesniej miała i wiele roznych i wtedy stalem sie jej podejzany jak byłem z nia mowi ze sie czuje przymnie bezpiecznie, jesli rozmawialismy a nie podnosilem wyszego tonu bylo ok a jak poszlem do domu kilkanascie telefonow z rana domnie tylko slyszalem, takie slowa jak a czemu mi bateria siadla , a czemu byłem taki wesoly i co ja kabinuje wiec, sprawa prosta była ze musze sprawdzic to czego nie rozumialem a jak zrozumiałem postanowilem jej pomuc i udalo sie mi, ale w przyjazni sie rostalismy ale nie utrzymuje kataktu zadnego, a zazwyczaj tu widze spostrzega sie nie na tresc tylko polonistyka ortografia, sam napewno napisalem z błendami ale znajdzie sie ktos kto to zauwazy , bo jak widac by tu pisac trzeba pamietac o ortografi a nie o tym co sie pisze, a i tak kazdy wie ze to tylko forum i sie pisze o wszystkim ale, jesli sie pisze do panstwowej instytucji to wiadomo ze tam to nie forum, i pozdrawiam tych ktozy nie dostrzega tego co powinni, wiec piszcie smialo to co wiedziec chcecie to tylko forum pozdrawiam