Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemmm

facet odmawia mi seksu... ale czy możliwe że coś ode mnie jednak chce?

Polecane posty

Gość nie wiemmm

Co o tym wszystkim myślicie? Wynajmuje mieszkanie, właściel jest ok 30, mieszka w innym mieście ale zostawił sobie pokój w tym mieszkaniu i czasem wpada załatwia tu jakieś interesy. Bardzo dobrze się dogadujemy, kumpujemy się i wgl jest super w dodatku bardzo się podoba :). Ostatnio rozstałam się z facetem po 5 latach związku i stwierdziłam, ze koniec stałych związków zaszaleje... z właścicielem mieszkania kiedyś rozmawialiśmy o związkach przy winie i zwierzył mi się, wygadał... że jego żona zginęła w wypadku 5 lat temu, byli rok po ślubie i miał kilka związków ale jakoś nie może się w żadnym odnaleźć, też mu się ze swoich rzeczy trochę zwierzyłam co tam z chłopakiem i ostatnio przyjechał na weekend byłam sama... i stwierdziłam że mam na niego chrapkę. ;). Poszedł się kąpać, zaczęłam pukać do łazienki, drzwi były otwarte więc weszłam... był zaskoczony, nagi, cały w pianie i w szoku, powiedzialam czy mogę się przyłączyć :) Miał taką minę :O ale od razu jego ciało zareagowało :D weszłam do wanny w ubraniach, zaczęliśmy się całować, rzuciliśmy się na siebie wręcz, bardzo był napalony i po chwili... nie nie poczekaj... nie to nie jest dobry pomysł. Tym razem ja byłam w szoku... a on mówi, że zaraz przyjdzie do kuchni, zdążyłam się poryczeć w kuchni bo było mi głupio i wstyd przebrałam się, on przyszedł i mnie przytulił i powiedział nie płacz, dobrze zrobiliśmy, nie potrzebujesz takich przygód, jesteś piękną, inteligentną i wartościową dziewczyną, jest dla ciebie coś o wiele więcej i o wiele lepszego niż jednorazowy seks z przypadkowym facetem... i pocałował mnie w czoło... w niedzielę rano się spotkaliśmy w kuchni i mówi taki podekscytowany ooo dzień dobry, chodź zjemy razem? No to zjedliśmy, pojechał, na pożegnanie mnie uściskał (nigdy tego nie robił) i powiedział trzymaj się, znaj swoją wartość i nie zrób nic głupiego DO NASTĘPNEGO RAZU. Dzisiaj dzwoni.... hej, szukałem pretekstu żeby do ciebie zadzwonić ale nie znalazłem jak minął dzień? O CO TEMU FACETOWI CHODZI?!

Gość gość
moze mu się podobasz ale nie chciał tak szybko, może nie jest taki łatwy?

Gość gość
chce się z tobą ożenić

Gość gość
pff

Gość nie wiemmm
nikt nie pomoze?

Gość gość
a jak ci mamy pomóc, zapytaj faceta, o co mu chodzi, ale i on pewnie na razie nie wie co z tobą zrobić. Czekaj na to, co będzie dalej.

Gość gość
zobaczył że na niego lecisz i robi ci teraz siano z mózgu. Odseparuj się, bo skoro on i tak ci odmówił, to teraz może chcieć się tobą zabawić. Może i mu się spodobałaś, co też może mieć miejsce i jest jednym z przedstawicieli wymarłego gatunku,który jednak szanuje kobietę. Ale tego nie wiesz, więc bądź po prostu ostrożna i obserwuj faceta. cholera wie, może i się w tobie zakocha, a może naprawdę robi sobie z ciebie jaja. W każdym razie nie daj się wodzić za nos.

Gość mike986
Dobrze, że facet mial glowe na karku. Po wszystkim pocalowal cie w czółko z politowania na tobą i błogosławienstwem, że nie bedziesz tak robic nie tylko z nim, ale w ogole. Myslę,że w porę zreflektował sie,że przygodny seks z tobą moze zakonczyc sie zarazeniem HIV, (skoro tak szybko wskoczylas mu do wanny, to pewnie lubisz ten sport) a on nie mial zapewnie nawet gumki przy sobie. Po czasie jednak stwierdził, że dałaś mu podstawę do fantazjowania o tobie i może być niezła jazda w łóżku z taką panienką jak ty, wiec moze sprawdza, czy dalej jestes na niego taka napalona. A moze chce byc teraz twoim aniolem strozem, by cie chronic przed takimi durnymi pomyslami.

Gość nie wiemmm
Pisałam z nim. To dziewny facet... dalej nic nie wiem Ja hej możemy pogadać chwilę? On: możemy :) a o czym? J o ostatniej sytuacji O OK J zastanawiam się nad tym, że dałeś mi kosza a potem mnie przytulasz i do mnie dzwonisz O: Nie wiem czy można to co zrobiłem ,,daniem kosza'' po prostu zależy mi w życiu na czymś więcej niż tylko na seksie J: Ale ochotę miałeś :D O: Miałem :P J: A dalej masz? O: Ale co? Ochotę na seks z Tobą? J: no O: nie robię wszystkiego na co mam ochotę J: OK a mogę zapytać po co do mnie dzwoniłeś, dlaczego mnie pocałowałeś w czoło i przytuliłeś na do widzenia? O: nie chciałem żeby wyszło tak, że będą jakieś kwasy między nami po tej sytuacji a przytulaniec był przyjacielski :) J: no ale takie gesty są dość intymne O: no tak masz rację, w zasadzie nie wiem dlaczego to właściwie zrobiłem J: A mogę Cię o coś spytać? O: Tak J: Ile lat minęło od śmierci Twojej zony? O: 6 J: I ciągle o niej myślisz? O: Nie wiem co masz na myśli no czasem o niej myślę to normalne J: tylko powiedz czy to o nią chodziło... O: nie chodziło o nią, chodzi o to że nie uprawiam przypadkowego seksu i Tobie też odradzam bo stać Cię na więcej niż takie przygody. Muszę lecieć do pracy

Gość gość
wyglada, ze facet wie, ze to bylby tylko jednorazowy seks i zarowno sam jak i ciebie ceni na wiecej ...raczej nic z tego nie bedzie. Facet jest z toba poprostu szczery.

Gość gość
Juz chyba nie masz nad czym myslec, wszystko ci napisal. Facet dba o siebie, a przy okazji jest szczery. I nie, nic nie chce od ciebie

Gość gość
Porządny facet z niego

Gość gość
najlepiej to sie ubierac jak ta panienka w filmiku a facet sie zakocha 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Hmm ja chyba bym się nie oparł kobiecie w takiej sytuacji będąc samemu, nawet jak by to było jednorazowe ale nie wiem czy by mi stanął... nerwy by mnie zżarły, już dwa razy miałem okazję na przygodny seks i skończyło się klapą bo się wystraszyłem nie nadaję się do tego.

Gość gość
Szczerze to jestem w szoku

Gość gość
Można wywnioskować z powyższego, że jednak są jeszcze przyzwoici mężczyzni na tym świecie. Po prostu jest rozsądny, i nie rządzi nim chuć.

Gość gość
Chyba w to nie uwierzę......

Gość gość
No dokładnie

Gość gość
Dał ci do zRozumienia ze jesteś szmata i lepiej cie nie tykać,

Gość gość
Porządne kobiety tak nie robią.

Gość gość
Bał sie ze załapie od Ciebie jakiegoś syfa :D Napewno ma dziewczynę o czym nie wiesz.

Gość gość
Niesamowite, gdzie są tacy mężczyźni, istenieją jeszcze? Całe swoje dość długie życia takiego nie spotkałam. Wszędzie sami napaleńcy i bawidamkowie, nie da się z nikim nawet wejść w związek, tylko trzeba uciekać.

Gość nie wiemmm
Na pewno nie ma dziewczyny niedawno spotykał się z jakąś tu w naszym mieście byli kilka razy gdzieś na kolacji, w kinie i potem cisza zapytałam go jak tam z nią a on, ze nic on do niej nic nie czuje, nic na sile, po prostu kilka razy sie widzieli wiem ze podoba sie dziewczynom moje kolezanki tez mowia ze fajny, fajny mi sie wydaje ze on ciągle myśli o zonie

Gość gość
Czyli do Ciebie tez nic nie czuje bo nie chcial iść z Toba do łóżka. Jest tez drugie wyjaśnienie-facet może byc bi z przewagą na facetów.A to ze byl żonaty to nic nie zmienia bo geje i bi bardzo często żenią sie dla kamuflażu.

Gość nie wiemmm
też mi to przez myśl przeszło ale totalnie nie wygląda na geja a niewżne macie racje nic nie chce ode mnie trochę głupio wyszło

Gość nie wiemmm
chociaż nie no odpada stanął mu od razu i naprawde był napalony dosłownie się na mnie rzucił a potem coś odwalił ale wyglądał na podjaranego...

Gość gość
no moze mial ochote cie bzyknac, ale sie opamietal. sam ci napisal, ze nie zawsze robi to na co ma ochote. Facet byl szczery, przytuli cie bo widzial, ze plakalas i sam sobie zdawal sprawde jak bardzo upokorzona musialas sie czuc, wiec cie probowal poniesc na duchu.

Gość gość
a dlaczego uważasz że myśli o żonie?

Gość nie wiemmm
ma z nią zdjęcie na fb jak ją niesie na barana i jedno jak myją razem gary to też widać że się nie uporał z przeszłością trochę no i po tym co mówił

Gość gość
Ależ trzeba mieć nie poukładane w głowie, żeby myśleć, że kiedy ktoś kogoś przytula, to już jest intymna sytuacja. Widać, że wychowalas się bez ojca, albo molestował Cię i przytulanie kojarzysz z seksem.