Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiemmm

facet odmawia mi seksu... ale czy możliwe że coś ode mnie jednak chce?

Polecane posty

Gość gość
czy o tego faceta Ci chodzi i o to zdjęcie?:D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fb418b331a1b4557.html jak tak to się nie martw, ono było zrobione równo 10 lat temu :D PS ale ten świat jest mały. Miałam nie udostępniać ale masz nauczkę następbym razem mniej szczegółów

Gość gość
Jak można nazywać dawanie kosza przez kogoś komu wlazlas wprost do łazienki. Przecież to nie on się prosił o bzykanie. Ja na jego miejscu zrobił bym tak samo. Pewnie pomyślał sobie, że chcesz go najpierw naciągnąć na seks a potem może masz coś więcej w planach (związek, wynajem za seks, albo i do ołtarza zaciągnąć). Opamietal się facet w porę. Nie puka się swoich klientów, bo to tylko kłopoty. Seksu pewnie mu nie brakuje, bo pewnie by to wykorzystał, wiec po co miał by się zeszmacic z taką pustą dziewczyną.

Gość gość
Facet próbuje postawić się w twojej sytuacji i domyśla się, że jest Ci głupio, więc cie przytula i myśli, że każdy czasem popełnia głupstwa, ale ciebie nie martwi sytuacja, że zrobiłaś z siebie idiotke, tylko to, że on nie chciał z Tobą seksu. Masakra

Gość gość
gość dziś Jak można nazywać dawanie kosza przez kogoś komu wlazlas wprost do łazienki. Przecież to nie on się prosił o bzykanie. Ja na jego miejscu zrobił bym tak samo. Pewnie pomyślał sobie, że chcesz go najpierw naciągnąć na seks a potem może masz coś więcej w planach (związek, wynajem za seks, albo i do ołtarza zaciągnąć). Opamietal się facet w porę. Nie puka się swoich klientów, bo to tylko kłopoty. Seksu pewnie mu nie brakuje, bo pewnie by to wykorzystał, wiec po co miał by się zeszmacic z taką pustą dziewczyną. jestes facetem? Serio bys tego nie wykorzystal?

Gość gość
Jeżeli mam mówić za siebie, to nie zrobił bym tego.

Gość gość
a nie zrobilbys ze wzgledu na zasady (nie uprawiasz seksu z kim popadnie) czy ze zgledu na klopoty jakie moga z tego wyniknac... cos w stylu laska ko0mus powie, bedzie chciala wynajmowac za seks, bedzie go meczyc ze zwiazkiem etc. Ciekawa jestem :)

Gość gość
Wykorzystał? A jaka tu korzyść? Jeden seks a ile może być kłopotów, z ciążą włącznie. Ty masz płacić, a za te pieniądze, to można nieźle pobawić się z innymi i bez zobowiązań. Jeden seks mniej nie stanowi.

Gość gość
i czy to mozliwe wg Ciebie ze on siee tak @szanuje@ czy powod jest bardziej w takich rzeczach o ktorych mowiles

Gość gość
A dlaczego mialby sie nie szanowac? Nie mierz kogos wlasna miarka!

Gość gość
bo myslalam ze faceci zawsze chca sie bzykac :P

Gość gość
a taka sytuacja jak ta to wrecz wymarzona

Gość gość
Jak na faceta lecą dziewczyny, to on nie musi iść z każdą lub pierwszą lepszą, może sobie wybierać. W ogóle nie musi iść z żadną, bo jest dumny, pewny siebie, zadowolony z życia i nie boli go, że nie ma gdzie pobzykac.

Gość gość
....... Faceci zawsze chcą się bzykac, ale nie z każdą.

Gość gość
Sytuacja wymarzona ale przez ciebie, nie przez niego . Ja tez nie lubię w wannie.

Gość gość
Dojrzały mężczyzna wie, jak bardzo jest upokarzające dla kobiety odrzucenie, gdy ona chciała seksu, a on jej odmówił. Może próbuje pocieszać i przytuta ? Z drugiej strony, może połechtałaś w nim jego ego i teraz , jeżeli już wie, że na niego lecisz, będzie próbował sam Cię zaciągnąć do łóżka. Raczej się w Tobie jeszcze nie zakochał :) Moim zdaniem, dalszy scenariusz może wyglądać tak, że w końcu wylądujecie w łóżku, ale kiedy on będzie tego chciał, tylko wtedy on może nie mieć nic poza seksem na uwadze, a Ty będziesz chciała czułości następnego dnia i będziesz zawiedziona, że sobie coś wyobrażałaś ...takie moje pierwsze myśli ...

Gość gość
moim zdaniem to prowo jesli nie - wspolczuje bycia totalna debilką, w życiu bym się tak nie zeszmaciła

Gość gość
też mam takiego faceta jak autorka ,cud ,ze go znalazłam :) super facet

Gość gość214
tak, porzadni faceci jeszcze istnieja, i dobrze, ze ustawiaja takie glupie krowy jak ty do pionu. Nie wyobrazam sobie tak po prostu wyebac sie komus to lazienki, traktowac go jak tepa malpe nie myslaca o niczym innym tylko o y****iu, i jeszcze jak odmawia to posadzac go o bycie gejem...rece i cycki opadaja.............To ja nie wiedzialam, ze faceci musza sie zawsze godzic na ******ie z byle czym bo jak nie to gej. To ze maly mu stanal to naturalne, taka jest meska natura...ale to nie znaczy, ze jego GLOWA tego chce. A teraz facet sie do ciebie odzywa bo po prostu czuje sie winny.

o co mu chodzi? o co Tobie chodzi?....zachował się uczciwie i na miejscu, a to że dzwoni to od razu pewnie się zakochał...nie ma to jak bujna wyobraźnia

Gość gość
no na pewno sie zakochal w jej latwej c*****.e :)

Gość gość
Ze tez takie kobiety istnieja ? Ja bym sie chyba pod ziemie zapadla gdybym sie kiedys tak zachowala :O

Gość gość
ale dziewczyny, zrozumcie wreszcie, że jak to WY polujecie na faceta to dla niego jest odpychające, możecie uwodzić go spojrzeniem czy pięknym wyglądem... i nic poza tym

Gość gość
Może masz hifa

Gość gość
Może być coś na rzeczy z tym co niektórzy sugeruję że facet bał się czymś zarazić. Nie każdy ma mózg między nogami. Gość miał na Ciebie ochotę, ale mógł sobie pomyśleć: Zaraz, zaraz! Pewnie już nie jeden Cię posuwał. Druga sprawa może być taka że mógł się w Tobie zadłużyć i liczył na coś więcej, ale nie na to że mu się od razu wpi***dolisz do wanny. Jak tak było to spaliłaś jego plany na dzieńdobry.

Gość gość
ale dziewczyny, zrozumcie wreszcie, że jak to WY polujecie na faceta to dla niego jest odpychające, możecie uwodzić go spojrzeniem czy pięknym wyglądem... i nic poza tym xxx Bzdury

Gość gość
Facet zachował się świetnie, a tu niektórzy wymyślają jakieś pierdoły o zarażaniu się, gejach i inne wybitne kretynizmy. Widać, że faktycznie chyba mało kto wierzy, że są jeszcze tacy faceci na świecie.

Gość gość
Dlaczego nie ma z żoną dzieci?Bo nie uprawiali sexu.On jest aseksualny.Brzydzi go wkladanie i dlatego ipanowuje się w ostatniej chwili.Znam to.

Gość gość
moze po prostu daj mu do zrozumienia ze nie traktujesz tej znajomosci jak przelotny sex i tez jestes zainteresowana czyms na dłuzej i na powaznie...

Gość gość
napisz mu ze nie uprawiasz sexu przelotnie i z byle kim... ze podoba Ci się i nie tylko o sex chodzi.Odsun sie troche od nie go po takim tekscie i czekaj na jego ruchy i na to zeby jemu zalezało bardziej niz tobie