Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio weszlam na gg mojego chlopak z ktorym jestem 1,5 roku. Moj pierwszy taki dlugi zwiazek. Tam wyczytalam, ze calowal sie z inna dziewczyna po miesiacu naszego zwiazku, wczoraj dopiero mi sie przyznal, boli mnie to strasznie ze oklamal mnie, bo nie raz sie pytalam czy calowal sie z inna. Mowi, ze tego zaluje i ze wtedy byl pod wplywem alko i innych uzywek. Mam straszny dystans do niego i nie wiem czy mam mu to wybaczyc? pomocy

Gość gość
Chciałabym mieć takie problemy

Gość gość
Ja bym go zostawila nie za calowanie ale za te "inne używki" no ale jak.lubisz cpunow to mecz sie ze zdrada spezed ponad roku :) kazdy robi to co lubi :)

Gość gość
Wiem, ze pali i mi to nie przeszkadza. Tego wieczoru dzwonil i pytal sie czy moze wziac, bo nigdy nie probowal. To ja mu pozwolilam.

Gość gość
Jestem w totalnej rozsypce :( nie chce mowic o tym rodzinie, bo wiem, ze bedzie gadka" zerwij, jestes mloda, on nie dla Ciebie," do tej pory bylo super, nie klocilismy sie i wgl naprawde nie wiem co mam robic....

Gość Agnieszka84pl
Do wszystkich kobiet i nie tylko. Jeśli czujecie że wasz były was podsłuchuje, nie daje wam spokoju, warto sprawdzić czy nie macie własnego telefonu na podsłuchu. Jest na to prosty sposób. Wystarczy podać swój numer i wyświetla się numer osoby podsłuchującej Was oraz dane kontaktowe tej osoby. Sprawdźcie same! jd2.pl/r/7sPwykrywacz-podsluchu