Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscpanikara

dentysta Kielce

Polecane posty

Gość goscpanikara

Witam i z góry przepraszam jeśli taki sam temat już istnieje. Proszę o pomoc w znalezieniu dobrego dentysty w Kielcach (na NFZ), szczególnie dla osoby, która panicznie boi się dentysty. Muszę znowu iść do dentysty, a już długo nie byłam i strasznie się boję :( Dodatkowo mam niski próg bólu i nie orientuję się jak wygląda sprawa ze znieczuleniem. Jeśli ktoś zna dobrego dentystę, to proszę o następujące informacje: 1. Dane dentysty i nazwa gabinetu, w którym przyjmuje. 2. Krótki opis dentysty, jego podejście do pacjenta. 3. Jakie plomby oferuje i w jakiej są cenie? Lub też czym wypełnia ubytki? 4. Czy w danym gabinecie jest możliwość usunięcia kamienia nazębnego innymi metodami niż dłutami? Chodzi mi głównie o ultradźwięki lub coś w tym stylu. Dodatkowo koszt takiej usługi. 5. Czy za znieczulenie nawet przy borowaniu trzeba płacić? Jeśli tak to ile? Proszę o nie robienie reklamy dentystom, którzy na to nie zasługują, bo nie o to w tym chodzi. Z góry dziękuję za odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania:) Mam nadzieję, że dzięki temu znajdę idealnego stomatologa i przestanę obawiać się tych wizyt.

Gość Anifetka
Nikomu nie będzie się chciało podawać tak szczegółowych informacji. Po prostu wejdź na wyszukiwarkę stomatologów http://stomatolog-informacja.pl/ i sama znajdź takiego, który Ci odpowiada.

Gość gośćpanikara
Może jednak komuś będzie się chciało odpowiedzieć, przynajmniej na część zadanych przeze mnie pytań. Znaleźć dentystę za pomocą wyszukiwarki nie daje mi odpowiedzi na pytanie czy będę dobrze potraktowana w gabinecie, a jedynie namiary na stomatologa. Jest to dla mnie naprawdę ważne, więc może mi ktoś zechce pomóc.

Gość gość
nie wiem czy ktoś Ci tu odpowie, ja niestety pomóc nie umiem, ale może podpowiem, znasz forum dentonet? jest tam taki wątek o strachu przed dentystą, tam zapytaj, być może będą mieć namiar na przyzwoitego dentystę z Kielc. I z tego co wiem, to za znieczulenie nie płaci się jedynie przy usunięciu zęba, a tak to jest płatne :(

Gość gość
nie wiem co bym wskórała bez mojego profesjonalnego stomatologa