Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham.. Odezwać sie.?

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich .! :) Z góry dziekuje za zainteresowanie sie tym Tematem ! Byłem z pewną Kobietą w związku przez ponad Rok. Z czasem co raz częśćiej się że tak powiem "pśtykaliśmy" z powodu błachostek bo niemożna tego nazwać kłótniami. I pewnego dnia gdy byłem na Wakacjach i mieliśmy nie widźieć się przez ponad Mięśiąc doszło właśnie do głupiej rozmowy i napisała mi że jak mi nie pasuje to żebym sobie szukał Polki bo jej napisałem że gdyby była Polką to by zrozumiała.. Wcale nie chciałem jej uraźic tylko jej przez to powiedźeć że mam lekko inny Humor ..(Jest to Austryjaczka jako że mieszkam w Austri) I od tego czsau nie mam z nią Kontaktu.. Ponad 6 Mieśięcy.. Wiem jaka jest.. Myśli że jest pępkiem świata, widzi życie przez różowe Okulary i jest strasznieeee uparta.. Dlatego też myśle że mnie nie zapomniała ale chce abym to ja się odezwał. Pomimo tego dalej o niej myśle i miałem dość czasu aby sobie uświadomić że ją bardzo kocham i pomimo tego że nie jest Aniołem, to jej chciałbym dać swą miłość. Myślicie że warto się lekko poniżyć i spróbować do niej napisać lub się do niej przejść.? Oczywiśćie przed podjęciem jakiej kolwiek decyzji gdyby doszło do spotkania, poważnie bym z nią porozmawiał o tym co musiałoby się zmienić .. Jeśli jej zależy. A jeśli by na to nie przystała, nie miało by to sensu więc bym sie odsunoł.

Gość gość
jesli ja kochasz i myslisz ze ona moze szczerze odwzajemnic twoje uczucia - zrob to o co pytasz. Jesli nie sprobujesz nie bedziesz wiedzial. Nie boj sie odrzucenia, nawet jesli tak sie stanie nie traktuj tego jako porazki. Bedziesz wiedzial na czym stoisz i przestaniesz bic sie z myslami i pozwolisz sobie na ostudzenie uczuc. Powodzenia o odwagi zycze!