Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"to się źle skończy "

Polecane posty

Gość gość

Ja też świetnie o tym wiem a jednak nie umiem wcześniej tego zakończyć.... Ufff z***biście kręci mnie jeden typ... No chemia jest obustonna... Każdy to widzi w około tylko że poza tą chemią między nami jest za dużo przeszkud... Ale choć wiemy że nie powinnaśmy się wydawać to od momentu pierwszego pocałunku kiedy stało się jasne że i ja na niego lece widuje się o wiele częściej w sumie przez ostatni tydzień to tylko w weekend bo był i swojej kobiety no i dziś choć pisał do mnie pewnie chciał wyczuć czy jestem na mieście bo jechał do klienta i pewnie chciale żebym z nim pojechała... No a ja też mam kogoś na stałe... No i też ta różnica wieku między nami..

Gość gość
Ajjjjć tam miało być że tylko w weekend się nie widzieliśmy bo był u niej

Gość gość
No i właśnie tego się boje że do tego dojdzie... Raz już było bardzo blisko ale jakoś się powstrzymaliśmy w odpowiednim momencie... Kurcze ale lubię spędzać z nim czas i w ogóle choć nie łudze się nawet żeby on miał poważniejsze,zamiary,względem mnie

Gość gość
A ta jego kobieta ma 30 lat wiec jest od niego 5 lat tylko młodsza nie to co ja 10! Do tego jest psychologiem i do tego bardzo ładna wiec był by głupi jak by ją. Zostawił... A ja... Małolata pracująca w barze bez celu w życiu szalona i sprawiając wrażenie beztroskie. W sumie z tą jego jesteśmy jak ogień i woda całkiem różne.