Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w zyciu liczy sie tylko ten seks

Polecane posty

Gość gość

Kazdy temat to seks seks seks, mam wrazenie, ze albo spoleczenstwo jest jakies glupie, albo ja. Jak nie ma tydzien to dramat, jak facet nie jest Grayem, to dramat, zainteresowan zadnych poza seksem polowa kafeterii tez nie ma. Co sie dzieje na tym swiecie...

Gość gość
dokłądnie autorze! Mnie takze brzydi czytanie wyłącznie na temat seksu ! Bez tego też sie da zyc

Gość gość
Akurat autorka jestem, wiec to kobiecy punkt widzenia. Ale myslalam, ze tylko faceci tak wariuja z tym seksem, a okazuje sie ze kobiety tez - widac po tematach. I tematy "z zycia wziete" na kafeterii - co dosypac facetowi, zeby mial ochote... jezu...

Gość gość
to juz desperacja i skrzywienie seksulane , choroba .

Gość gość
ozięblość płciowa też nie jest oznaką normalności i zdrowia

Gość gość
nie tylko sex, ale sex jest bardzo wazny dla zdrowia psychicznego jak i fizycznego.

Gość gość
Nie na świecie tylko na Kafeterii takie idiotki.

Gość gość
jeśli ktoś kocha, to wie dlaczego seks jest ważny, a jeśli ktoś jest do miłości niezdolny, to wyżywa się w seksie. W seksie nie ma nic złego, choć oczywiście lepiej, jeśli seks wynika z uczucia. Niektórzy po prostu do seksu nie dorośli, nie rozumieją seksu, czują się skalani przez odczucia seksualne, albo boją się wpadki i stąd te dylematy. Najpierw trzeba kochać, później wszystko zacznie wyglądać zupełnie inaczej.

Gość gość
seks jest najwazniejszy

Gość gość
dla mnie seks nie jest najwazniejszy

Gość night44444
to porozmawiajmy o tachionach i podróżach do przeszłości a co się tyczy tego dosypywania to najlepszy jest taki narkotyk jak w "srbsk filmie", po nim główny aktor był napalony jak zwierzę

Gość gość
seks jest mocno przereklamowany, dla mnie to fizjologia tak jak jedzenie czy sikanie i moge od czasu do czasu potrzebe zalatwic sama

Gość gość
To jest forum życie uczuciowe i seks z uczuciami ma wiele wspólnego, nic nie ma wspólnego, jeśli ta tematyka jest Ci tak obca i godzi w Twoje uczucia to zapraszam do działów: zakupy, kultura, seriale itd. trzymaj się z daleka od życia erotycznego bo tam jeszcze więcej o seksie:D