Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubicie czosnek?

Polecane posty

Gość gość

Ja uwielbiam :D

Gość gość
ja i Dracula uwielbiamy czosnek:-)

Gość gość
A ten odór z ust.... kto to wytrzyma....ohyda. Nie jestem w stanie rozmawiać z osobą, która wcześniej jadła czosnek:(

uwielbiam czosnek bo jest zdrowy jem główkę dziennie od 3 lat nie choruję do tego sok z cytryny wyciskam do pół szkl wody i wypijam mleko z czosnkiem i miodem piję wieczorem żona krzyczy ale trudno dla mnie zdrowie jest ważniejsze

Gość gość
Chcesz zarobić nie ruszając się z domu? Robisz zakupy przez Internet? Chcesz mieć dostęp do mega rabatów? Rejestrując się na portalu Qassa masz możliwość wysokich zarobków oraz dostęp do rabatów w setkach internetowych sklepów. Kupując przez Qassa część pieniędzy do Ciebie wraca. Wystarczy się zarejestrować. Wypłaty już od 50zl. Na start dostaniesz 5 zł. Serdecznie polecam https://www.qassa.pl/363689

Gość gość
Nie każdy czosnek jest zdrowy, np. chiński jest zatruty pestycydami. Nie polecam.

Gość gość
w potrawach jak najbardziej,samego w życiu bym nie zjadła

Gość gość
uwielbiam chleb z masłem i czosnkiem,posypany solą,mniam:)ale teraz rzadko jem bo mam faceta no i do pracy chodze,ale zjadłabym:(

Gość gość
mleko z czosnkiem???????niszczysz dzialanie czosnku tym mlekiem

Gość gość
gość dziś w tej samej cenie jest hiszpanski, portugalski, wloski, czasami polski ktos jeszcze kupuje chinski czosnek?

Gość gość
Z mlekiem to kiepski pomysł, bo czosnek zawiera antybiotyk-allicynę, a wapń utrudnia wchłanianie antybiotyku. Lubię czosnek, ale nie całkiem sam. Pod salami na przykład albo biały lub żółty ser bardzo. W potrawach też. Albo sałatkę z jajek, żółtego sera i czosnku.

Gość gość
ja akurat teraz lecze sie czosnkiem o olejkiem oregano wyleczyłem bul gardła mysle ze to była angina bo nawet tabletki na bul gardła nie pmagały sebidyn septolete i pare inych i czosnek o olejek oregano wyleczyły 3 razy dzienie po 2 zabki czosnku

Gość gość
Samo zdrowie. Jem i hinski i polski. Wiecej hinskiego bo tanszy. Polski rolnik woli swiniom dac niz taniej sprzedac. Nima rady :-)

Gość gość
Nie zjem nic gdzie wyczuje czosnek .Psuje smak potraw i śmierdzi

Gość gość
gość dziś A ty jaka nacja, że judzisz na polskim forum?