Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie podkłady, jakie podpaski

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że jest kilka wątków na ten temat, ale odpowiedzi sprzed kilku lat. Jakiej firmy kupić podpaski poporodowe a jakiej podkłady na łóżko szpitale? Jakie polecacie? Z góry dzieki

Gość gość
podklady roznych form sa dobre, hartmann, canpol, bella mama, molimed, a na lozko wszystkie dostepne na rynku sa takie same moim zdaniem, wiec bez roznicy

Gość gość
Bella Mamma Podkłady Poporodowe Higieniczne to dal Ciebie, a na lozko to musisz sobie kupic takie podklady co maja taka ceratke

Gość gość
ja NIE polecam bella mamma - okropne. zwijają się przeciekają. zwróc uwage żeby podkład miał w tyłu pasek kleju. Podkład na łóżko polecam seni-w aptece nawrt na sztuki kupisz. i dowiedz sie bo np u mnie w szpitalu zarówno podkłady poporodowe jak i te na łóżko zapeniał szpital. w ilości jakiej potrzebowałam.

Gość gość
ludzie gdzie wy rodzicie urodzilam dwoje dzieci i nigdy nie kupowalam podkladow na lozko zawsze szpital to zapewnial

Gość gość
tu autorka, dzięki za odpowiedzi. ja rodzę na końcu świata. I tutaj muszę mieć nawet swoje łóżko. A na serio to nie wiem czy szpital zapewnia czy nie, chce mieć swoje.

Gość gość
A wy leżałyście do końca połogu w szpitalu??? Bo mi w domu były potrzebne i podpaski i podkłady na łóżko.

Gość gość
Podkłady ???? U nas szpital ma swoje a podpaski te bella ze skrzydełkami największe było ok :-)

Gość gość
Podkłady daje szpital ,podpaski też(przynajmniej tam gdzie ja rodziłam)ale podpaski miej swoje,bo te szpitalne to jakaś pomyłka.Miałam "przyjemność)dowiedzieć się osobiście,bo po cc zaaplikowali mi ten badziew:O podkłady do domu możesz kupić jak najbardziej bo nie wiadomo jak mocno będziesz krwawić, a zawsze to lepiej jak cos wycieknie na podkład zamiast na prześcieradło.Firma według mnie nie ma znaczenia w przypadku podkładów.Jeśli chodzi o podpaski to kup firmy Hartmann,są cieniutkie,niesamowicie chłonne,mają bardzo fajna mięciutką siateczkę i bardzo mocny klej dzięki czemu nie przesuwają się na bieliźnie,i do tego duże skrzydełka.Nie mają sobie równych,nie są najtańsze ale jeśli chodzi o komfort to polecam je z czystym sumieniem