Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest on, jego sprawy, a gdzie ja jestem?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem dwa miesiące. Studiuję w innym mieście, więc nie widuję się moim tż co weekend. Dwa tygodnie temu przyjechałam do domu, w piątek miałam operację. Chłopak się mną opiekuje, ale wkurza mnie to, że ciągle szuka jakichś interesów żeby mieć więcej pieniędzy (taniej kupię - drożej sprzedam), czuję, że to jest przede mną. Znalazł coś drogocennego na śmieciach, odwołał spotkanie żeby to sprzedać i mieć pieniądze, chociaż mógł to odłożyć na kilka dni później (tym bardziej, że od początku było wiadomo, że danego dnia nic nie załatwi). Teraz w sobotę ma spotkanie z ludźmi z pracy i koniecznie chce na nie iść. Tzn. oznajmił mi, że idzie. A ja? Zostaję sama w domu. Będę sobie leżeć na łóżku, smarować maściami i patrzeć w sufit. Nie przeszkadza mi to, że wychodzi w soboty z tymi ludźmi. Ale skoro przyjechałam na miesiąc do domu żeby przejść tę operację (specjalnie wzięłam urlop na uczelni) to nie może spędzić tego czasu ze mną? Zaraz wyjadę i zacznie się z powrotem gadanie o tęsknocie. Jak mu wytłumaczyć, że sprawia mi przykrość? Mam chęć to skończyć, chociaż on już się zakochał i nie chcę go skrzywdzić.

Gość gość
ty jestes stuknieta

Gość gośćula
a nie pomyślałaś ze on to robi właśnie dla was ? dla ciebie ? jakby siedział i całymi wypłacał całymi dniami wypłacał ci "i low ju" romantyczną waluta za tydzień pisałabys "mój facet jest niezaradny chyba z nim skończe"