Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczony27

Jestem w ciąży i jestem facetem

Polecane posty

Gość zrozpaczony27

Witam, na wstępie zaznaczę, że jest to prawdziwy problem, proszę się nie śmiać i potraktować ten temat poważnie. Mam już dosyć rozmów z ludźmi którzy mi nie wierzą lub którzy się ze mnie wyśmiewają. Otóż drogie koleżanki i drodzy koledzy, jestem w ciąży. Nie pytajcie mnie dlaczego, bo sam nie wiem jak to się stało. Zaczęło się to tak, że mój brzuch zaczął rosnąć i rosnąć, uznałem że jadam za dużo tłuszczy. Po jakichś 4 miesiącach zrobił się już bardzo duży i normalnie coś jakby zaczęło mnie kopać. Poszedłem do doktora, powiedział "Ma Pan dziecko". Po prostu myślałem, że to jakiś żart, ale później zrobiłem sobie test ciążowy i rzeczywiście wyszło, że mam dziecko. Jestem naprawdę zrozpaczony, nie mogę przez to normalnie żyć, ludzie na ulicy patrzą się jak na jakiegoś ufoludka. Kolegów już nie mam, boję się swojej kobiecie w oczy popatrzeć. Po prostu mam wrażenie, że przestałem być mężczyzną, myślę o samobójstwie. Myślałem nad aborcją, ale nie wyobrażam sobie jak tego dokonać. Miał już ktoś podobno doświadczenia, potrafi mnie pocieszyć? Potrzebuję wsparcia od osób mi podobnych, może jest jakieś stowarzyszenie zajmujące się problemami ciąży u facetów?

Gość gość
to pewnie antychryst urodzisz wcielonego czorta :D pamiętasz jak doszło do zapłodnienia?

Gość gość
Skoro jestes w ciazy to ktos Ci sie spuscil w tylek, bleeeeeeeee

Gość gość
no super za duzo filmow sie naogladales

Gość gość
Blagam,odstaw to co bierzesz.

Gość gość
zmien dilera