Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka tam historia

Polecane posty

Gość gość

W sobotę spotkałem chłopaka, z którym kiedyś chodziłem do liceum. Nie widzieliśmy się od tego czasu, a mamy 30 lat. On był w szkole takim wyśmiewanym przez większość kujonem, teraz w sumie niewiele się z wyglądu zmienił. Rozmawiałem z nim trochę i co się okazuje... po liceum studiował polonistykę,ok, a potem? A potem to przez długi czas właściwie nic nie robił, spokojnie czytał sobie książki, mieszkał z mamą, teraz od dwóch lat pracuje w bibliotece ( na pół etatu!!). Właściwie do niczego nie doszedł. Nie ma dziewczyny, samochodu, nie usamodzielnił się. Wygląda jakby był żywcem wyjęty z lat 90.. W zasadzie to mi go trochę szkoda. Nawet taki był sympatyczny, trochę przestraszony, ale w porządku. Raz nawet grał w telewizji w Wielkiej Grze, jak miał chyba 21 lat. Kurcze, trochę żal, że takie osoby tak kończą.

Gość gość
przeczytaj, potem się wypowiesz...

Gość gość
up

Gość gość
to szkoda, że nie wiesz, o co chodzi. O osoby, które mają coś w głowie, dla których życie to nie imprezowanie, zaliczanie lasek i picie, tylko coś więcej.

Gość gość
up

Gość gość
no wiesz, siedzenie przez parę lat po studiach na garnuszku u mamusi nie jest niczym dobrym, nie mówiąc o tym, że przez ładnych parę lat po prostu nic nie robił. Z tego co wiem nie jest to jedyny przypadek po kierunkach humanistycznych. Słyszałem o kilku podobnych historiach.

Gość gość
up