caroline11 0 Napisano Marzec 7, 2018 oj oj źle trafiłaś. Dobry ortodonta to przede wszystkim taki co doradzi i szybko pomoże w nagłych przypadkach. Z Łodzi mogę polecić bardzo dobra ortodontkę dr Ślusiewicz z gabinetu stomatologicznego Ortoprotex. Kobitka jest znana z tego, że na samym początku ustala leczenie i tego trzyma się podczas wizyt i co najważniejsze gabinet jest codziennie cały otwarty , więc nie ma problemu jak się coś poluzuje czy uwiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2018 a później jeszcze trzeba nosić aparat podtrzymujący, żeby się ząbki nie rozeszły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolka Napisano Czerwiec 30, 2019 Może spróbuj z niewidocznym aparatem Invisalign? Dla mnie jest to idealne rozwiązanie, całe życie miałam krzywe zęby, a przerażało mnie to, że musiałabym nosić te druty na zębach. W klinice DentalCare w Tychach dr Pniok doradziła mi Invisalign. Nikt nie widzi, że nosze aparat. Jest bardzo wygodny, można go zdjąć do mycia zębów lub jedzenia. No i oczywiście czas noszenia jest o wiele krótszy bo często wystarczają 3msc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iwaniczka 0 Napisano Grudzień 27, 2020 a ja uważam ze noszenie aparatu to normalna rzecz teraz. sama nosiłam i prostowałam zęby w Stomatologii Cichonia i bardzo się cieszę ze odważyłam się na taki krok bo teraz mam piękne zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach