Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa zarzuca mi bałagan w moim domu

Polecane posty

Gość gość

Witam. ,pisze tu bo nie mogę zboleć tego co mnie zdenerwowalo. Mieszkamy w SWOIM mieszkaniu sami bez rodziców ani teściów. I była u nas w odwiedzinach teściowa.Ją musiałam wyjść na 15 minut dosłownie do sklepu bo mi brakło czegoś w domu. W tym czasie teściowa została w mieszkaniu z moim mężem. No i co jak wróciłam była już gadka na temat sprzątania. Że ona to by się wstydzila że tu mam tak czy tak posprzątane swoją droga nie wiem jak ona mogła tak ocenić skoro było i jest posprzatane. Ale to jej nie pasuje tamto. Mało piańy nie dostałam. U mnie w domu i takie teksty. A sama jest no wlasnie osóba która jak widziałam nieraz wcale zbytnio o porządek nie dba no chyba że od święta. Nigdy nie dostałam od nikogo takich żalów a mam naprawdę szczere koleżanki które jak by widziały bajzel na pewno by coś komentowały. No po prostu dla mnie to było mega nie miłe i hamskie. Co sądzićie powinnam coś powiedzieć ?jak się bronić ?

Gość gość
Mogło być co najwyżej CHAMSKIE. Trzeba było powiedzieć, że dla mnie porządek jest wystarczający i takie komentarze od gościa nie są w dobrym tonie. A małżonek co na to?

Gość gość
małżonek mnie bronił. Ale naprawdę nie wiem jak się bronić co odpowiadać ?jest mi przykro bo naprawdę się staram ale zawsze musze dostać jakieś niepochlebne komentarze.