Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialam poinformowac wszystkie kochanki ze jesli traficie na mojego faceta

Polecane posty

Gość gość

to was trwale oszpece i wcale nie zartuje :) nie obchodza mnie tłuamczenia ze to wy jestescie wolne... ze to facet mi obiecywal czy przysiegal mnie podrywalo wielu facetow żonatych...lecz zawsze odprawialam ich z kwitkiem i tego wymagam od innych kobiet jesli któras sie nie dostosuje to nie recze za siebie... chocbym miala pojsc siedziec... ale mam tak opracowany plan i takie znajomosci ze bedzie to zbrodnia doskonala :) na szczescie narazie nic na to wniewskazuje aby partner mnie zdradzal :) pozdrawiam :)

Gość gość
jak facet będzie chciał cie zdradzić to i tak zdradzi nawet z prostytutka w burdelu, straszyć sobie możesz

Gość gość
nie, to okazja czyni zlodzieja i chocbys na rzesach stanela nie przekonasz mnie do innego zdania strasze nie strasze...tylko grzecznie informuje:)

Gość JastrząbekHenio
Autorko, najpierw musiała byś znaleźć partnera. Chyba, ze obawiasz się, że Ci któraś współlokatorka podprowadzi wibrator?

Gość gość
jednego nie rozumiem jak okazja czyni złodzieja to czemu babka ma być w takiej sytuacji silniejsza od twojego mężusia przecież on też daje jej okazję

Gość gość
Żałosne to doprawdy. Tak nisko się cenisz ? Nie jesteś warta dla swojego faceta aż tyle by był ci wierny ? :D

Gość gość
A ja mam takie znajomości, że odnajdę cię i twojego goja, którego uwiodę w minutę, przy takiej babie to chłop rzuci się na mnie jak pies na sukę (tak, jestem suką :D)

Gość gość
do czego daje jej okazje? arakcyjna kobieta moze sobie znalesc na seks wolnego i chetnego na skinienie palcem to kobiety musi sie zgodzic by pojsc z kims do łozka a nie odwrotnie

Gość gość
autorko jesteś patologia

Gość gość
czyli jak by twój mężuś spodobał się pewnemu gejowi to ów by nie musiał go pytać o pozwolenie tylko wciągną by go w krzaki a twój mężuś by nie miał żadnych pretensji tylko by się cieszył zainteresowaniem innego pana właśnie czy na kochanka też byś napadła?

Gość gość
smieszne to wy jestescie :D jak wam rozkwasze ryj...to nawet ze wstydu na policje nie pojdziecie cztery sciany wam zostana i psychiatryk 🖐️ tak wiec pilnujcie lub modlcie bylebyscie nie trafily na mojego :D

Gość gość
Haha, całkiem dobry pomysł. Może to by niektóre powstrzymało, bo takim to się należy :P

Gość gość
to jest pewnie kobieta z tych które kochanke zadzgały by nożem ale jej misiu jest niewinny :D bo nie ma rozumu

Gość gość
kochanki to tepe egoistki... i jeszcze psiocza o krzywde..tak jakby tylko ich krzywda sie liczyla.. a tej zony krzywda to co ? nie zal mi zadnej kobiety ktorej sie w zyciu nie powiodlo a ktora byla czyjas kochanka karma wrocila

Gość gość
no, karma powinna je dusić i dziesiątkować

Gość gość
Autorko,wymagac to sobie mozesz,a wiesz gdzie wszyscy mają twoje wymagania, hehe. Jesli facet zdradza to nie kocha, ale jak jestes glupia to nie zrozumiesz. Naiwniaczko :)

Gość gość
albo piorun razić na miejscu, trrrach!

Gość gość
durna to ty jestes, :) mam 23 lata ale zdaje sobie sprawe ze te 20 lat maz moze być znudzony szaroscia dnai codzinnego... i po alkoholu jesli trafi mu sie jakas chetna i latwa mlodsza i wtedy ladniejsza, ode mnie idiotka to jego atawistyczne popedy karza mu je zerznac... a pitolenie o milosci ... to wiesz.. ja wiem juz to teraz, Ty dowiesz sie o tym za jakies 20 lat bo najwyrazniej teraz jestes jeszcze na to zbyt tępa :D

Gość gość
widać masz jakieś kompleksy autorko skoro boisz się że facet cię zdradzi, widocznie pewności co niego nie masz :D

Gość gość
Tak,po alkoholu :D 23 lata a rozum masz gimnazjalistki. Jestem mlodsza od Ciebie i o wiele madrzejsza co w sumie jest przykre.

Gość gość
x ja akurat tępa strzało nie noszę się wyzywająco bo nie czuje takiej potrzeby i w ogóle co ty porównujesz, to co kobieta nie może założyć bluzki z dekoltem bo czy mini bo lubi bo jakiegoś cudzego faceta może poderwać? rzuci się na nią jak zwierze bo nie ma rozumu?smiech.gif lepiej pilnuj swojego faceta a nie obcych kobiet i idz sie lecz bo dobrze z głową to nie masz smiech.gif X alez oczywiscie ze moze sobie zakladac co chce, tylko potem niech nie jeczy :D

Gość gość
Po prostu autorka podswiadomie wie,ze jest slaba jako kobieta.I to nie tylko na polu fizycznym.Dlatego tak sie pluje . I niech uwaza lepiej,zeby jakas kochanka jej nie uprzedziła:) Tyle. :)

Gość gość
ja co do swojego faceta poki co mam pewnosc:) no i co wtym smiesznego ze poalkoholu? tak po alkoholu bo jak wiadomo pozbawia on hamulców i zdolnosc do logicznego i trzezwego myslenia durnas jak but :D tylko jeszcze sobie z tego nie zdajesz sprawy:) zreszta ja sie nie zamierzam tłuamczyc :D napisalam co zrobie i tyle :)

Gość PiEu
Jezeli zdradzi Cie facet, to najwieksza pretensje miej do faceta. To on kontroluje fiuta, a nie kochanka . Kochanki sa potrzebne, bo utwierdzaja w milosci.

Gość gość
haha idiotka lepiej pilnuj swojego faceta a nie pier**** głupoty:)stuknij sie w to puste czółko:) zakompleksiona babo

Gość gość
zreszta co was za idiotki jesli w ogole chceci faceta ktora zdradza? przeciez jak to o nim swiadczy? :D chcecie takiego pomiota? szanse ze i was zdradzi rosna dziesieciokrotnie :D kochanki to jednak najdurniejsza grupa spoleczna :D

Gość gość
Mam sie z toba klocic? Fajna, wlasnie pokazalas swoja inteligencje, skoro nie zrozumialas tego co napisalam to juz sie nie wypowiadam,ale szkoda mi ciebie autentycznie... Facetow i relacje miedzy ludzmi znam az za dobrze,a ze tobie tepa dziewuszko sie wydaje ze rozumy pozjadalas to wiesz.... watpie ze kiedys zmadrzejesz. i tak,zycze ci tego zeby cie zdradzil,o ile juz tego nie robi. kretynkom sie nalezy :D

Gość gość
wiem ze prawda i strach was w oczy kole dlatego bedziecie sie tu rzucac i wymyslac najgorsze :D zreszta oszpecone tez bedziecie mogly zarywac.... żonatych slepcow :D:D 🖐️

Gość gość
Ja już go miałam ;) śmiało, zapraszam z pazurami!

Gość gość
ciekawe co zrobisz jak cię mąż z facetem zdradzi, czy też taka do przodu będziesz tępa strzało