Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialam poinformowac wszystkie kochanki ze jesli traficie na mojego faceta

Polecane posty

Gość gość
a ty co pokazaląs? krocze kochankowi? :D bo na pewno nie dobrze zwiniete zwoje mozgowe...:D:D

Gość gość
I ja go miałam! Kręcił mi warkocze na łoniakach ;) ;)

Gość gość
gdzie ? w d***e czy mordzie ? ;)

Gość gość
zakompleksione dziewczątko..ojojoj :D

Gość gość
A ile razy dziennie Ty masz go w mordzie albo oczyszczasz nim z g****a swoją d**e?? ;)

Gość gość
zakompleksione kochanki... jeczace żeby facet porzucił dla nich żonę..ojoj :D jakim trzeba pasztetem żeby zgadzać sie na bycie ta druga ? :)

Gość gość
te...wrzuc jego fote to bedziemy wiedzialy kogo unikac!

Gość gość
chocbym miala pojsc siedziec... ale mam tak opracowany plan i takie znajomosci ze bedzie to zbrodnia doskonala usmiech.gif jako prawnik tłumaczę- nie ma czegoś takiego jak zbrodnia doskonała, zawsze kiedyś wyjdzie, zwłaszcza, że nie wydajesz się być inteligentna i zrównoważona emocjonalnie. Znajomości też nie pomogą . A poza tym, czemu uważasz, że ktoś chciałby akurat wyrywać ci jakiegoś faceta, to że dla ciebie coś jest atrakcyjne to nie znaczy, że dla innych też. Jaki fajny facet siedziałby z tobą, no weź..... Ale jeśli naprawdę tak sobie życzysz, to oznakuj go najlepiej na czole , że jest zajęty. Dobrze byłoby trwale coś wypalic

Gość gość
O matko...jesteś typem uległego paszteta wiec zapewne trudno jest Ci zrozumiec, że satysfakcje z rżnięcia mają obie strony i dlatego kobiety RÓWNIEŻ wybiarają krótkotrwałe związki

Gość gość
Miałam go wszędzie, jak ci smakował wieczorem?

Gość gość
poka foto!

Gość gość
hmmmm, ja to bym wolała mieć faceta który mnie nie zdradzi bo mnie kocha, a nie dlatego, że cale miasto wie , że jestem pierd.....ta i mam skłonność do agresji. No ale widocznie mam zbyt wysublimowane upodobania

Gość gość
autorka niestety nalezy do gorszego sortu,ktory uwaza ze jest tym lepszym bo ma kogos na stale. a ja ci cos powiem glupku maly - stala partnerka jest od gotowania sprzatania etc a kochanki od kochania... to one zazwyczaj sa ladne,pociagajace... sa odskocznia bo znaja swoja wartosc i nie dadza się wykorzystywac tak jak stale, ktore sa wdzieczne ze ktos je zechcial i robia wszystko i jeszcze wiecej, facet korzysta a one w tej nienawisci sie pograzaja i poglebiaja swe kompleksy. Facet cie nie dowartosciowuje? I tak jak ludzie pisza kochajacy facet nie zdradzi, mozesz lezec****achniec a on i tak ciagle bedzie myslal o Tobie..jezeli tak nie jest to nie ma tlumaczenia ze chwila slabosci,monotonia. Wystarcza checi by rozbudzic pozadanie.No chyba,ze go nie ma-to inna sprawa...

Gość gość
a co mów twój psychiatra autorko? może czas iść po nowe leki skoro stare nie skutkują

Gość gość
doskonale wiem co to znaczy mieć satysfakcję z rzniecia ;)jestem zrownowazona , wyrachowana i piekielnie inteligentna ;) nie tykajcie facetów które mają za parterke ładną wysoka brunetke bo to mogę być ją :D

Gość gość
psychiatra ? to stare prawo..:) oko za oko krzywda za krzywdę :) pieprzenie o wybaczeniu wymyślili najwięksi zbrodniarze... z obawy przed ....zemsta...;) a zemsta jest jak najbardziej naturalną prawidłową i oczyszczajaca ...:)

Gość gość
gość dziś doskonale wiem co to znaczy mieć satysfakcję z rzniecia oczko.gif jestem zrownowazona , wyrachowana i piekielnie inteligentna oczko.gif nie tykajcie facetów które mają za parterke ładną wysoka brunetke bo to mogę być ją smiech.gif x tak, tak...a ja jestem krolowa elzbieta:D

Gość gość
nie badz śmieszna :D lepiej pilnuj swojego faceta bo to od niego wszystko zalezy nie od kochanek ,ktorych moze miec w zyciu wiele, albo chodzic np do burdelu

Gość gość
Autorko, wróć do nas jak się nauczysz pisać poprawnie po polsku. Nawet prowokacje powinny trzymać jakiś poziom.

Gość gość
doskonale wiem co to znaczy mieć satysfakcję z rzniecia oczko.gif jestem zrownowazona , wyrachowana i piekielnie inteligentna oczko.gif nie tykajcie facetów które mają za parterke ładną wysoka brunetke bo to mogę być ją smiech.gif x tak, tak...a ja jestem krolowa elzbietasmiech.gif a ja mam boskie ciało i jestem członkiem Mensy i najprzystojniejsi aktorzy Holiłudu błagają mnie o moje używane majtki :)

Gość gość
na koniec dodam że wcale nie żartuje :) pilnujcie się :D

Gość gość
na koniec dodam że wcale nie żartuje usmiech.gif pilnujcie się smiech.gif aż mnie wzruszyła historia twojej choroby psychicznej... taka młoda i taka biedna

Gość gość
pewnie że to od faceta zależy czy zdradzi czy nie, a kochanki sobie mogą chcieć :D

Gość gość
ale autorka jest upośledzona i nie rozumie, że żadna jej faceta nie zdradzi :D jak będzie chciał bzykać na boku to będzie nawet sam inne baby zaczepiał

Gość gość
wzruszy to cie widok twojej twarzy po spotkaniu że mną :D

Gość gość
autorko jesteś wspaniała i cudowna masz swiętą rację

Gość gość
autorka nawet nie wie , ze nie ma zadnego faceta :)

Gość gość
a teraz kochana idź już do sali bo będą dawać tabletki nasenne żeby się wariaci po nocy nie kręcili

Gość gość
Kolejna patologia z blokowiska idz zdejmij śmierdzące dresy i dobranoc. Tak na marginesie weź zastanow się Kto pisze na forum takie rzeczy ? Ty naprawdę jesteś p*****lnieta... tez uważam ze nie powinno się zarywac do zajętych ale pisać takie p*****ly?Chyba nie masz wszystkich w domu dziewczyno