Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Możecie się oszukiwać dalej

Przeciętny bądź brzydki facet nie zazna szczęścia przy atrakcyjnej

Polecane posty

Pod względem fizycznym nie zapewni jej w łóżku takich uniesień jak przystojniejsi mężczyźni, z którymi była wcześniej. Prawdopodobnie pójdzie z nim do łóżka później, niż z atrakcyjniejszymi i nie będzie odczuwała takiego pożądania i pobudzenia. Owszem, atrakcyjna kobieta może się związać z przeciętnym bądź nieatrakcyjnym fizycznie, ale raczej w łóżku cuda nie będą się działy. Pierwotnych instynktów się nie oszuka, a rozsądek i uczucie jak do brata czy przyjaciela nie zastąpią namiętności i fizycznej fascynacji. W grę nie musi wchodzić żadne wyrachowanie, po prostu kto się wróblem urodził, kanarkiem nie umrze. Pogódźcie się z tym, bo kijem Wisły nie zawrócicie. Możecie stawać na głowie i nawet wykupić na własność Bank PKO BP, ale genetyki nie przechytrzycie.

Gość gośćona
Masz zupełną rację. Chyba nie założyłeś tego tematu, po to żebyśmy zaprzeczali?

Gość gość
BZDURY GADASZ; CO CI PO PRZYSTOJNYM jak w lozku ejst zero i charakter ma do do/opy,wole brzydszego a wartosciowego !! NIZ pustaka ladnego

Gość kobiety ciagnie do
przystojniakow

Gość gość
a nieplawda bo do bzydali ich ciongnie

Gość bejbik
moja mama muwi ze odkont mie ma to nie patsy na órode tylko na gróby poltfel

Gość bejbik
To ile mas tych piniendzy?

Gość gość
Musisz być obleśny, garbaty, gruby, łysy i żadna nie chce Cie

Nie chodzi o pieniądze. Kobieta może być z kimś z powodu, że jest dobrym człowiekiem i czuje się przy nim bezpiecznie, ale wulkanem w sypialni przy nim nie będzie.

uroda w sypialni na pewno nie przeszkadza, ale nie jest żadną gwarancją udanego pożycia

Z brzydkim facetem kobieta nie pozwoli sobie na wyuzdane szaleństwo.

Gość bejbik
A moja mama muwi ze popuści szpary jak się jakiś dziany gościu znajdzie

Gość gość
???? Co to za bzdury. Widac , ze chcesz sie sam w tym co piszesz upewnic, wiec ok- skoro tak twierdzisz,to tak jest

poprawka. z kiepskim kochankiem kobieta nie pozwoli sobie na wyuzdane szaleństwo.

Gość gośćM
Raczej musi pociągać. Jednych pociągają regularne rysy, innych coś innego. Na mnie działa mocny charakter. Jak mnie nie odrzuca od faceta, to wystarczy, dalej już musi nadrobić charakterem. Jak ma taki mocny, to czuję jak mnie do niego ciągnie, jak jest tylko przystojny, to mam ochotę tylko popatrzeć, jak na obraz. ;)

Doroto, jak facet jest łysym grubasem, to na nic się zdadzą umiejętności nabyte kiedyś tam, bo żadna atrakcyjna i modna studentka z warszawskich klubów nawet na kawę z nim nie pójdzie.

Gość gość
Nie znasz kobiet. Kobieta moze sie bzykac z brzydkim a marzyc o przystojnym. Jak brzydki ma kase to kobieta moze marzyc ze za ta kase kupi wszystko czego jej kolezanki nie maja i wtedy dostanie orgazmu

Gość bejbik
jestem durzy, mam 3 latka

Gość bejbik
ja myśle tak jak ta pani 20:07

Gość bobbynn
wystarczą pieniądze i możesz mieć kobietę o której nawet nie śniłeś nawet będąc starym piernikiem. I nie musisz się obawiać że cię zostawi bo będzie wiedziała że na jej miejsce jest cała kolejka innyc pięknyc kobiet. A będąc tylko przystojny pewność masz tylko do pewngo wieku

Gość nie piszemy tu
o prostytutkach, ktore leca na kase, wiec wylaczmy je laskawie z omawianego watku

Gość gość
co do bycia łysym igrubym to popatrz na Guzowatego to zmienisz zdanie

Gość gość
Łysy to nie problem, gruby jak Oberix w sypialni marne ma szanse na osiągnięcia, chyba że kobiet będzie go ujeżdżać jak bawoła a i tak kiepsko, bo: . 1/= trudno znaleźć członka w zapasach sadła 2/ nieestetyczne- wizualnie 3 problem z potencją, nadmierne pocenie , problemy zdrowotne 4/ technika- zerowa

autorze, jeśli rozpatrujesz swoją atrakcyjność przez pryzmat ilości studentek zaliczonych w klubie, to ja się poddaję...

Gość tylko ze lysy nie spodoba
sie mlodej studentce

Gość do  dorota wp
to poniekad swiadczy o facecie dobrze, ze ma powodzenie u mlodych studentek. bo na co komu powodzenie u 30letnich samotnych matek z nadwaga i dziurawymi zebami?

nie mówię, że to źle świadczy, ale jeśli facet czuje się atrakcyjny tylko wtedy, kiedy ma powodzenie u modnych studentek z warszawskich klubów, to być może ma jakiś problem. albo kryzys. a na co komu powodzenie u samotnych matek z nadwagą? nie wiem, może na pocieszenie?:-P

Gość do dorota wp
wy kobiety tez lubicie miec powodzenie u przystojnych facetow ;)

jasne, lubimy, ale tutaj mam na myśli sytuację, kiedy facet uzależnia swoją atrakcyjność wyłącznie od tego, czy uda mu się wyrwać klubowego lachona. jeśli tak, to jest przystojny, jeśli nie, to jest paskudą. a może lachon akurat miał zły dzień?;-)