Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alaala30

dni płodne, seks przerywany, płodny śluz a ciąża??

Polecane posty

Gość alaala30

witam wczoraj uprawiałam sex bez zabezpieczenia z chłopakiem. z moich wyliczeń wynika, że miałam dni plodne- akurat tego dnia miałam śluz o konsystencji białka kurzego. stosunek był prxerywany, nie skończył we mnie. jaka jest szansa na ciąże? pomóżcie

Gość alaala30
czy ktoś może mi pomóc radą???

Gość gość
podnosze

Gość gość
Jest szansa, stosunek przerywany to bardzo kiepski sposób. Chciałabym napisać żebyś się nie martwila ale szansa jest.

Gość alaala30
Ja bardzo bym chciała w tej ciąży być, kolejny raz mam wielką nadzieję... Spytacie pewnie czemu stosunek przerywany? Chłopak nie chcę JesZCE dZiecka Jaka jest szansą na 100 ??

Gość gość
Im jesteś młodsza tym większa szansa, wszystko zależy też od *****iwosci plemników partnera i czy prejeakulacie były w wystarczającej ilości, o ile były, wyszedł na długo przed wytryskiem czy sekundy przed?

Gość gość
Szanse sa niestetyi to niemałe, stosowałam tę metodę przez rok i teraz jestem w 3 miesiącu ciąży...na dodatek mój partner ma 38 latm, więc do młodzieniaszków nie należy..

Gość gość
Statystycznie przy seksie do końca w dni płodne 100 procent zdrowa i płodna para ma 25 procent na ciążę. A ty nawet nie kochałaś się do końca.

Gość alaala30
gość dziś Kilka sekund przed końcem

Gość gość
Tez mam podobną sytuację ze bym chciała i ostatnio w owulacje robiłam to z chłopakiem 3 razy, ledwo co zdążył, poza tym były stosunki pod rząd, wiec tym szanse powinny być większe. Tez miałam nadzieję bo wytrysk był jego zdaniem bardzo blisko pochwy, no ale nic z tego...

Gość gość
Ja tak w ciąże zaszłam, szanse zawsze jakieś są.

Gość gość
Jak się udostepnia chłopakowi pizę to się zaciążą.

Gość gość
Ja tam stosuje te "metodę" z powodzeniem od lat. I jakoś w ciążę nie zachodzę. Kiedy jednak zaplanowaliśmy dziecko, to w ciążę zaszłam od razu w pierwszym cyklu, z drugim to samo. Ale wtedy wiadomo - kochaliśmy się do końca.