Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjejejejejjejejej20202

nienawidze go z całego serca

Polecane posty

Gość gośćjejejejejjejejej20202

wiem ,że bywa gorzej ,moja koleżanka miała ojca który ją molestował , ja mam ojca alkoholika, , którego nienawidzę i modle sie o jego smierć codziennie , zniszczył mi i mamie życie ,mamę mam ok ,ale również mam do niej żal ,że od niego nie odeszła i zafundowała mi takie dzieciństwo . Nienawidzę go .... mam chłopaka z których chciałabym wziaść slub ,ale nie zrobie tego do momentu aż on nie umrze . MOja kuzynka miała slub i narobił mi wstydu ,zreszta codziennie mi robi ,wsydzę się za niego i nie przyznaję . Mama chyba chce mi powiedzieć żebym wyluzowała ,ale nie odpuszczę ,życzę mu żeby na łożu śmierci prosił mnie o wybaczenie i wiecie co zrobię ????? splunę na niego ......

Gość gość
bardzo Ci współczuję, zrób wszystko co możesz by się od niego odciąć i zacząć żyć swoim życiem, bo stracisz najpiękniejsze lata, ważne chwile może i miłość Chlopaka.... :( zatracisz się w smutku rozpaczy i nienawiści a jak już się to skończy to zrozumiesz że przez zmarnowałaś sobie życie...

Gość gośćjejejejejejeje20202
mój chłopak o tym nie wie , nie mogę mu tego powiedzieć ,,,,,wstyd mi ,,,,,przykro mi ,,,,,,niemiem jeszcze jakie to uczucię ,ale wstrętne . Zrobił ze mnie wraka człowieka i zastanawiam się czy jeśli jest trzeżwy to czy pamięta ? czy wie co zrobił poprzedniego wieczora ??? niemogę :(

Zal mi mojej mamy bo stwierdziła ,że już " z tym " umrze . Szkoda ,że brakło jej odwagi , szkoda ,że nie wiedziała iż lepeij nie miec ojca niż mieć takiego . Nasze rozmowy nie są łatwe i ona chyba się nawet nie domyśla jakie są tego konsekwencje , jestem dorosłych dda , i uwierzcie ,że cieżko ze mną wytrzymać . Przestrzegam lepeij nie miec ojca czy matki niż miec takiego który zniszczy ci życie .

chcę sie stąd wyrwać mam 27 lat ,ale z pracą w mojej okolicy bardzo ciężko . Wiecie jakie mam marzenie ? od wielu wielu lat ? wyprowadzic się za granicę i nawet ie wracać , nie mogę tutaj zostać ze względu na mamę której poprostu jest mi żal :( ona powinna to zrozumiec ,a widzę ,że ciężko jej z tą myślą .....

Gość walcz o siebie
piszesz, że masz chłopaka z którym chciałabyś wziąć ślub; piszesz, że jesteś osobą, z którą naprawdę ciężko wytrzymać; pierwsze co powinnaś zrobić, to szczerze porozmawiać ze swoim chłopakiem, opowiedzieć mu wszystko - jaki jest Twój ojciec, że masz żal do matki, co czujesz. Jeżeli on również Cię kocha i poważnie o Tobie myśli - powinien to wszystko zrozumieć i Ci pomóc. Po drugie - powinnaś się zgłosić do psychologa, na jakąś terapię - na pewno to dobrze wpłynie na Ciebie, na Twoją przyszłość i na relacje z Twoim partnerem. Po trzecie - nie wiem ile masz lat, czym się zajmujesz w życiu, ale może da rade wyprowadzić się z domu? Wynająć pokój, mieszkanie, z chłopakiem czy bez - dla swojego spokoju psychicznego. Nie mam żadnego alkoholika w rodzinie, nigdy nie miałam do czynienia z takimi ludźmi, więc mogę się tylko domyślać jak się czujesz i jak nienawidzisz swojego ojca, ale wg mnie powinnaś spróbować poprawić relacje ze swoją matką, najwidoczniej bała sie od niego odejść, bała się, że nie poradzi sobie sama z dzieckiem i chyba niestety tak się właśnie zdarza często, ale mimo tego myślę, że chociaż z nią powinnaś dobrze żyć. Pozdrawiam i trzymaj sie

Gość walcz o siebie
Teraz doczytałam Twój ostatni post. No jesteś już dorosłą kobietą, spóbuj ułożyć sobie życie za granicą, ja pare lat temu wyjechałam zupełnie w ciemno i choć na początku było ciężko potem wszystko się super ułożyło. Spróbujcie. A z czasem zacznij namawiać mamę na wyjazd. Ale tak jak pisałam wcześniej - postaraj się o lepsze relacje z nią.

tak własnie bym chciała .....wyjechać a pożniej zabrać ze sobą swoją mame ,która tonie w długach przez ojca nie roba :( , boje się wyjechać w ciemno ,wiem ,że i w ciemno potzrba troche gotówki . Jest jeszcze jeden problem .....mój chłopak ,którego bardzo kocham , który kocha mnie i kocha dzieci ,które strasznie chciałby już miec jest obcokrajowcem , i praktycznie nie możliwe jest wyjechanie razem przez polskie pośrednictwa pracy ...... zostaje nam wybór własnie taki ...w ciemno....

mój chłopak wie ,że ja go nie nawidzę , też miał ojca alkoholika ,ale nawet tego nie pamięta bo jego mama rozstała się z nim kiedy on miał 4 lata i miał 2 tate , kochającego takiego którego mu zazdroszczę :(

Gość gość
A skad ten twoj chlopak jest pochodzenie ?

Gość cynicfm
.

dla mnie niema znaczenia skąd jest , dla mnie liczy się jego charakter , jego pracowitośc i to jak mnie traktuje , jesteśmy razem juz 6 lat i przykro mi że my polacy jesteśmy rasistami . pochodzi z rumuni ,ale gdybym tylko mogła i za wszystkie pieniadze swiata dlabym żeby to jego rodzina była moją .....prawdziwą ....

Gość gość
Stara baba 27 lat i na utrzymaniu rodzicow !nie wstyd Ci !?? Do pracy a nie sie wymigiwac ,ze o mame chodzi !6lat razem i nawet pokoju gdzies w wiekszym miescie nie wynajeliscie ?! A co on robi tez siedzi na lasce rodziny !ojciec alkoholik nie rob coreczka nie lepsza matka tonie w dlugach bo ma tyle osob do wyrzywienia !ulzyj matce i sie wyprowadz !pieniadze przeslij. WSTYD jeszcze RAZ WSTYD !

mam swoją firme a pieniądze z dochodów ,choć ie wilekich przekazuje mamie na jej raty kredytów , powinno ci byc łyso ze tak piszesz a nie wiesz ..... płace prąd ,wode , i dodatkowo zywię mame i nieroba .....łyso ?

na utrzymaniu rodziców ???? no nie rozsmieszaj mnie od 15 lat pracuje , nic od rodziców nie dostałam , teraz ja im pomagam , nie ma sensu sie tłumaczyc komus takiemu jak ty ...

Gość gość
ciekawe jest jak napodstawie paru postow mozna wywnioskowac ze nie pracuje , pracuje od zawsze odkąd pamietam , nawet nie rusza mnie czytanie takich głupot . G.....wiesz o życiu

Gość walcz o siebie
no więc w czym problem, żeby wynająć z chłopakiem mieszkanie? odetniesz rodzicom dostęp do kasy, to Twoja mama powinna szybko się ogarnąć.

Gość gość
Wielka pani przez male "p" firme ma !a siedzi u rodzicow hahaha jasne od 15lat pracujesz to zaczynalas w wieku 12lat ?!widac ze tatus nauczyl pyskowania !!tak sie nie unos !tylko wypieprzaj od rodzicow !lepiej zyc w trojkaciku :'D a ten twoj chloptas nic nie robi ze siedzicie z d****i u rodzicow !ja wyprowadzilam sie w wieku 20lat ! Tak sobie tlumacz a siedz z nimi do usranej smierci !

Gość gośćJarekM
Gosc powyzej ma racje !pakowac manatki i wypad z domu 27letnia kobieta !masakra jakas