Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu od odstawienia od piersi pojawia sie okres?

Polecane posty

Gość gość

wiem ze kazda kobieta jest inna, ale jak to bylo mniej wiecej u was? ile czasu minelo po odstawieniu od piersi nim pojawil sie okres?

Gość gość
nie trzeba odstawiac od piersi zeby pojawl sie okres. ja okres dostalam 6msc po porodzie.Mloda zaczela jesc posilki stale i zredukowalismy kp do kilku na dobe. Ale okres raz jest raz nie ma.raz skapy i krotki np co 2 msc,a raz leci jak z kranu. im wiecej mloda ssie tym ten okres jest slabszy.. :)

Gość gość
Odstawiłam w kwietniu a okresu dostałam we wrześniu. W międzyczasie bylam u lekarza żeby zobaczyć czy wszystko ok bo okresu nie było.

Gość gość
ja dostalam po niecaly miesiacu od odstawienia

Gość gość
to nie ma nic wspolnego,karmilam bardzo dlugo, mialam okres, nawet w ciaze zaszlam

Gość wifigdańsk
oczywiscie ze odstawienie od piersi nie wplywa na pojawienie się okresu i odwrotnie. ja dostałam okres dopiero 18msc po porodzie, karmię nadal.

Gość gość
Ja dostałam okres po 8 miesiącach po porodzie, oczywiście w tym czasie karmiłam piersią i jeszcze długo potem

Gość Blanka1980
Ja pierwszy okres 15 miesięcy po porodzie, potem 2 miesiące ciiiisza i teraz kolejny 17 miesięcy po. Karmię nadal.

Gość gość
pierwszy okres dostałam w 4 tygodnie po porodzie, kolejny po 6 miesiącach, później zanikał mi 2 razy jak więcej karmiłam ale ogólnie był regularny.

Gość gość
kurcze dziewczyny tyle czasu karmicie?? mi sie udalo 1,5miesiaca , chcialabym dluzej ale niestety sie nie udalo:(

Gość gość
Pierwszy jakoś 2-3 mce po porodzie. Potem jakoś 8-9 mcy po i już był wtedy regularny. Ciągle karmię. Nie ma reguły.