Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem się wyprowadzić ?

Polecane posty

Gość gość
22:12 Moją żona obecnie jest na urlopie, jak jej się skończy urlop, to już dzieci trochę podrosną i myślę, że jak wyjdą z tego wieuku niemowlecego to będzie juz tylko prościej

Gość gość
to idz spac skoro jestes taki zmeczony a nie tu siedzisz... :D

Gość gość
Mówiłem, że ostatnio to ja w ogóle nie mogę spać, bo dzieci cały czas się budzą, po za tym jutro mam i tak wolne, ale co z tego ? W domu i tak nie mam jak odpoczać

Gość gość
a ja uważam że to dobry pomysł - tylko żonie zatrudnij opiekunkę do pomocy na cały dzień.

Gość gość
bla bla bla bla bla

Gość gość
Po co ta opiekunks ? Zona i tak jest w domu czasami na spacer wychodzi a po urlopie mysle ze latwiej bedzie mi sie dziecmi zajac.

Gość gość
bla bla bla

Gość gość
bo jestes zasranym ojcem! albo kogos wynajmiesz albo zajmuj sie dziecmi ! p***b...

Gość gość
Zona jest caly czas z dziecmi wiec jaki sens ma wynajmowanie kogos ?

Gość gość
bo rodzicow jest 2 ! a nie jeden, pieprzony nierobie.. :( Praca to nie wszystko

Gość gość
Nie mozesz mowic o mnie nie rob bo pracuje caly czas utrzymanie rodziny jest tez bardzo wazne, a zona jest na urlopie. Zdaje sobie sprawe ze moze byc ciezko, no ale kobiety maja juz tska nature ze chca sie dziecmi zajmowac.

Gość gość
bla bla bla idioto :D

Gość gość
Nie mozesz spac bo Cie dzieci budza ale zona jest wypoczeta bo spi kiedy dzieci spia? Prowokowac trzeba umiec :D PS, Jak ci stopper do ucha wpadnie to nie ogluchniesz. Nie ma takiej mozliwosci, bo masz tam pusto i napewno wyleci drugim uchem :P

Gość wifigdańsk
nawet facet nie mzoe byc az tak głupi. prowo 10/10.

Gość gość
A czemu dzieci nie kapiesz i nie przewijasz , albo to prowo albo nie dorosles do bycia ojcem . wolalabym isc do roboty niz siedziec calymi dniami z dwojka blizniakow. Jak twoje dzieci spia twoja zona idzie sie wykapac lub cos zjesc .... przez pierwszy miesiac tylko spia , potem coraz gorzej . a jak jest cyc to juz w ogole . Gratuluje dobrej zony ze cie jeszcze z chaty nie wyrzucila na zbity pysk . Dzis wolne to z*********j przy dzieciach a zona niech spi caly dzien i przynies obiadek , bo to robi codziennie jak hrabia wlecze swoja laskawa d**e do domu .

Gość gość
Bo zona to zrobi lepiej ode mnie, dzieci przy niej lepiej sie czuja jsk ja raz wziąłem którąś na rece to beczala na caly glos a przy zonie od razu sie uspokoila. Sama zona przykleila sie do dzieci nie spuszcza ich z oka, wiadomo ja dzieci nie na karmie a inne rzeczy zrobi lepiej moja zona.

Gość gość
nie odpisujcie debilowi na te prowokacje :D

Gość gość
To nie prowokacja

Gość gość
jaaaaasne :D

Gość gość
jestes takim debilem ze szok po co takie p****y dzieci robia

Gość gość
prowokejszyn, powiedzmy tak 3/10 bo juz sobie laski strzepia jezyki :) a tak na marginesie, gdyby mi facet zaproponowal wyprowadzke bo nie moze spac, to nawet bym mu walizki nie spakowala, tylko dala z liscia i tyle bysmy sie widzieli :) gosc na bank by sie w koncu wyspal :)

Gość gość
po co zrobiles dzieci? trzeba bylo zaadoptowac od razu odchowane

Żona ci nie pozwoli potem wrócić! Ty chyba wogóle nie myślisz! Wyprowadzisz się żona będzie ciężko pracowała a ty masz spokój! Po co ty wogóle się ożeniłeś jak ty nie przetrwasz z dziećmi!

Gość gość
Dlaczego każdy pisze o pracy żony, a o mojej nie ? Żona moja ma urlop jej szef głowy nie urwie, a mnie tak, jak będę sobie przychodzić o której chcę, nie myślałem, że będzie aż tak źle, po za tym nie planowaliśmy bliźniaków z jednym dzieckiem jest ciężko,a co dopiero z dwoma, z jednym byłoby dużo prościej, po za tym okres niemowlęcy wbrew pozorom szybko mija, a ja bym już do tego czasu wrócił, bo mi chodziło o kilka miesięcy

Gość gość
okres niemowlecy trwa 2 lata , niemowlak spi 1 miesiac . pozniej dzieci mniej spia , kolki sa itd . Z jednym dzieckiem kilka godzin noszenia na rekach . Po paru miesiacach mozesz czekac na papierek rozwodowy , ja bym tak zrobila . Jak sie chcialo miec dzieci , to teraz wychowuj . Umiales bzyknac a teraz spierdzielasz bo wyspac sie nie mozesz ? A gdzie pracujesz

Gość gość
Urlopem to nazywasz ? Harowka przy blizniakach ? Praca na 24h/7 BEz wynagrodzenia a ty to urlopem nazywasz ?Dzieci umiales zrobic , kobieta urodzila to niech sama wychowuje . Kazdemu czlowiekowi nalezy sie pora snu . CZyli co ty po pracy musisz odpoczac ale zona odpoczac nie musi , ona spac nie musi , jesc nie musi . Ale bzyknac juz dac sie musi bo potrzeby meza sa najwazniejsze . Jestes c**a a nie facet . MOj pracuje ciezko fizycznie przy maszynach gdzie mozna niechcacy reke p******ic . A jak maly sie urodzil obiad gotowal po pracy pomagal mi przy dziecku i jechal z mopem . Jak dziecko mialo kolki i sie darlo to tez siedzielismy oboje , nieraz po 6 h spal . Jak mialam nieprzespana noc a on wtedy spal to po powrocie zajmowal sie dzieckiem a ja szlam pod prysznic i dosypialam . nie masz szacunku do wlasnej zony .

Gość gość
Prowo goni prowo. Kiedys to bylo takie fajne forum. A glupi ludzie nadal sie na to nabieraja.

Gość gość
ja ci podpowiem jedno jedyne, najlepsze wyjście z tej sytuacji... stań na dłuższym końcu pokoju, zaciągnij się głębokim wdechem i z całej siły, ile tylko masz w nogach weź szybki i intensywny rozbieg a potem z całą siłą rozpędu pierdo/lnij głową w ścianę! och........ jaka będzie ulga dla wszystkich :D

Gość gość
Hahahahahahahahaaaaaaaaaa!! Malo sie nie zsikalam , z******ta rada . I koniec problemow ... he he he

Gość gość
autorze wiem że twój pomysł z twojego punktu widzenia wydaje ci się logiczny ale powiem tyle. Jest to nie w porządku wobec twojej żony i dzieci i żaden facet tak nie robi. Czy twój ojciec się wyprowadził z domu jak się urodziłeś ?