Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CartryskaaaIska

Czy kochacie swoich partnerów ?

Polecane posty

Gość CartryskaaaIska

Jak w temacie :) Wiadomym jest, że takie pierwsze zauroczenie, fascynacja, zakochanie...mija po kilku miesiącach...przeradza się ponoć w miłość ...osz kurcze czasami jaką trudną do zniesienia miłość :D. Po latach 15 człowiek zastanawia się czy to jest miłość czy poświęcenie. No ale przed ołtarzem przysięgało się "na dobre i na złe". Czy też czasami odnosicie wrażenie, że ta miłość bywa ulotna?

Gość gość
Kocham, całym sercem, ale może właśnie zasługa tego, że nie jesteśmy związani kontraktem.

Gość gość
No ja tam nie wiem...kontrakt czy też nie....uczucie te ponoć nie trwa wiecznie. Ile jesteście razem?

Gość gość
ja mysle,ze z mojej strony to tylko przywiazanie.

Gość gość
Mój przy mnie pierdzi beka czka mlaska, a jak je to tak memła, że zabrałabym mu talerz spod pyska najchętniej i wygoniła w pisdu z domu!

Gość bebedi
A my kochamy się bardzo, mimo że jesteśmy ponad 15 lat po ślubie. Zalezy,czy się ludzie dopasują jako partnerzy.

Gość CartryskaaaIska
No właśnie...przywiązanie :-/ . Ja też odnoszę takie wrażenie, że to jest tylko przywiązanie...dbanie o wspólne gospodarstwo :D i o dziecię, by wyrosło na ludzi. A gdzie te motyle w brzuchu?

Gość gość
czy ja wiem? troszcze sie o niego martwie sie o niego pocieszam jak tego potrzebuje chodze kolo niego jak jest chory opiertole jak na to zasluzy ale czy to milosc czy juz tylko przyjazn??

Gość Arllettka
kocham go uparcie i skrycie dopóki on daje na życie

Gość gość
Kocham go bardzo "Mój przy mnie pierdzi beka czka mlaska, a jak je to tak memła, że zabrałabym mu talerz spod pyska najchętniej i wygoniła w pisdu z domu! " Robi to wszystko przy mnie i nadal go kocham!! Gdyby robił ktoś inny też wyrzuciłabym bez słowa. Robi mi kawę codziennie rano, kupuje kwiaty, nigdy nie zostawia mnie bez orgazmu. Pracuje na mnie!!

Gość CartryskaaaIska
No też sobie tak słodzę cytrynkę :D Przynosi mi kawę do łóżka w niedzielę...pomaga posprzątać dom...ugotuje jak mi się nie chce...ale orgazm ? kiedy to było :x ?

Gość gość
No widzisz ja mam zawsze przy każdym zbliżeniu, często i zawsze, ma wady, które mi nie przeszkadzają. Jest mój jest słodki. Kocham go na pewno!!

Gość gość
Wyobraź sobie ze twój partner odchodzi od ciebie,co czujesz !? Zapewne po czasie poczujesz brak i uczucie straconej miłości ,to jest ta miłość ,jak się ma to się nie docenia aż się straci!

Gość gość
Kocham, bo czuję, że jestem kochana!!! Kocham bardzo, przytyłam 10 kg a on mnie kocha!!! 15 lat jak z bicza strzeliło, z 53 kg 63 kg 167cm a on mnie kocha, sex boski. Nie wypuści z rąk, kocham każdą jego zmarszczkę, każdy jego kilogram.

Gość gość
Jak Wy się cudownie kochacie :roll: tylko pozazdrościć.