Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeżeli istnieje Bóg, to jest to zmanierowany k***s !

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli istnieje Bóg, to jest to zmanierowany k***s !

Gość gość
Moi dręczycie, z lat szkolnych, którzy nabijali się ze mnie, bo miałem spory trądzik, poukładali sobie życie. Pracują, mają partnerki, dzieci. A ja jestem znerwicowanym 24 letnim no lifem, który chodzi do psychiatry po leki i siedzi w domu, i nic nie osiągnął w życiu. Bóg sobie robi niezłe jaja z niektórych ludzi, daje im kłody pod nogi, a potem pozostawia w samotności i nienawiści.

Gość xEnter
Boh istnieje tak jak yeti i wiele innych wymyslonych istot przez ludzi

Gość gość
martyna 33- Istota grzechu pierworodnego jest bez sensu i kompletnie nie logiczna, ponieważ to Bóg wiedział, że pierwsi ludzie zgrzeszą, i sam podsunął im zatruty owoc, żeby potem go zerwać. Po co w rajskim ogrodzie postawić ów zatruty owoc ? Już uwierzę, ze na małej planecie zwaną ziemią, gdzie istnieje miliardy galaktyk w kosmosie i sporo takich planet jak nasza, istniało dwóch głupich ludków, od których zależała by cała degradacja wszechświata. Bo jak wytłumaczyć, jak na innych planetach zachodzą podobne zjawiska co u nas ? Wiatry po 5 tysięcy kilometrów na godzinę ? A co ze zwierzętami, które się nawzajem zjadają ? Ale pieprzysz głupoty. Religia katolicka, jest jedną z niewielu z pośród 2500 jak nie więcej.

Gość gość
ja mam podobne problemy jak Ty autorze ale nie winie za nie Boga - przeciwnie,myśl o Bogu daje mi ulge i ukojenie,czuje sie bezpieczniej i mam nadzieje na lepsze :) bo Bóg to dobro i miłość i kocham Boga