Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest być mamą ?

Polecane posty

Gość gość

Co czujecie trzymając swoje maleństwa w ramionach ? co czujecie karmiąc piersią, co to znaczy macierzyństwo ? Straciłam córeczkę,potem ponownie poroniłam. odbija mi :( serca pęka i setki pytań zakrząta myśli...

Gość gość
Współczuję, też straciłam córeczkę, bardzo długo się o nią staraliśmy. Macierzyństwo jest piękne, choć nie pozbawione trosk i zmartwień. Warto jednak czekać na chwilę, kiedy trzyma się dziecko w ramionach. Życzę Ci, żebyś niebawem mogła się sama przekonać jak to jest. Ps. Jesteś mamą, swojej córeczki i drugiego dziecka, które też odeszło za wcześnie....

Gość gość
Zajmij się dziewczyno życiem takim jakie masz, a wszystko się ułoży, nic na siłę bo wylądujesz w psychiatryku

Gość gość
dziękuję za wsparcie. mam nadzieję, że kiedyś będę szczęśliwą mamą, taką jak Wy :)

Gość gość
Może kiedyś będziesz, może nie, nie wszyscy mogą mieć dzieci i co mają z tego powodu całe swoje życie płakać???

Gość gość
Dziewczynie jest ciężko, a Wy zamiast dobre słowo, to pesymizm siejecie. Będzie mamą, bo zasługuje na to. W życiu zawsze musi być równowaga.

Gość gość
To nie jest pesymizm, życie to nie bajka jaka sobie wymyślisz, i jeśli coś jest nie tak jak w twoich planach to masz to swoje życie przekreślic i żyć tylko myślą o czymś nieosiągalnym?

Gość gość
Nie nakrecaj się tak kobieto, po cóż ci czyjeś wypowiedzi na temat jak to jest karmić piersią czy trzymać dziecko w ramionach, coś to jest macierzyństwo, do czego jest ci ta wiedza potrzebna? Będziesz miała dziecko to się przekonasz, teraz zamiast brać się w garść to ty się chcesz uzalac nad sobą, opamiętaj się, nikt nie ma wszystkiego!!!!!!

Gość gość
A jak to jest np mieć wspaniałego, kochającego męża, własny dom, pieniądze? Może ty mi autorko odpowiesz na moje pytania?