Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdroszcze Beyonce wzruszający filmik

Polecane posty

Gość gość
Od 1:22 łza mi się zakręciła : D

Gość gość
piękne,widać że plotki o tym ze ich małzenstwo jest fałszem to tylko plotki

Gość gość
CO ZA GŁOS!!

Gość error dream
Według mnie, to jest śmieszne, żałosne i obrzydliwe wręcz, tak się obnosić z własnym życiem, oczywiście jakże szczęśliwym. Na bank, rozejdą się do kilku lat, jak prawie wszyscy w tym światku bogatych i sławnych. On bełkocze w tym swoim afro-amerykańskim narzeczu, nijak się to ma do jej głosu. Bóg i bogini próżności i śmieszności.

Gość gość
Forever young :)

a ja tam wierzę, że ich naprawdę połączyła miłość:) w każdym związku są wzloty i upadki, a ich relacja ze względu na branżę jest bardziej narażona na porażkę, mimo to oni dalej razem żyją, ślepy by zauważył, że są szczęśliwi razem. media tak naprawdę gó/wno wiedzą.

Gość gość
23:52 ale oni wlasnie nie wystawiają swojej prywatnosci na pokaz, Jay Z nie ma instagrama ani twittera itd , a Beyonce wstawia na instagrama czasem fotki , ale ty albo twoje koleżanki nie wstawiacie ?? Czemu ona nie moze, przeciez po to jest instagram , tak samo jak normalni ludzie dzielą sie z innymi zdjęciami , filmami itd , tak samo i oni, bo to też normalni ludzie a nie bogowie. Gdybym byla piosenkarką, to moze tez bym z fanami na koncercie podzieliała sie takim filmem, to w koncu fani , a ten film jest wzruszajacy i piękny , kazdy z nas moze nagrac takie chwile i chcialby sie pochwalić. Zresztą to trasa , muszą też dodac jakies atrakcje oprocz wystepow