Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz23333

Kobieta mnie zostawila

Polecane posty

Gość Mariusz23333

Witam Panstwa z mojego ulubionego forum kafeteria. Czesto czytam wasze tematy, posty i staram sie pomoc tak dzisiaj ja mialbym male pytanie do was. Sytuacja jest patowa. Poznalem dziewczyne przez internet na grze internetowej zaczelismy pisac w grze pozniej na skype do tego doszly rozmowy kamerka- spotkalismy sie w rl. Ona przyjechala do mnie z miejscowosci Wroclaw a ja mieszkam w Warszawie wiec troche KM jest. Przyjezdzala tak do mnie w kazdy wolny czas od szkoly bylo na prawde super kochalismy sie ale i bywaly male sprzeczki. Jak nie bylismy obok siebie to spedzalismy czas w grze , ale po powrocie z ferii strasznie mnie unikala i kontaktu ze mna i stwierdzila ze zrywa ze mna w ogole to chciala to napisac ale ja na sile wymusilem chociaz internetowa rozmowe podala doslownie bez sensowny powod zapytalem czy ona chce miec dalej kontakt ze mna to powiedziala ze nie wie i po kilku takich odpowiedziach nie wiem wkurzylem sie i wiecej nie napisalem ona tez nie. Minal juz tydzien od tej sytuacji zadne sie nie odezwalo ale ja cierpie bardzo z tego powodu prawie nie jem i nie spie, nie wiem co dalej robic pomozcie :(

Gość gość
BOŚ FUJARA WIDAĆ

Gość Mariusz23333
mozliwe "zem" fujara ale gdyby kazdy na tym swiecie byl s*********m to pewnie juz by nas nie bylo

nie odzywa się, bo widocznie nie chce tego robić. nie narzucaj się już, zapomnij i żyj dalej :)