Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorian272

ŚRODA POPIELCOWA DO KOŚCIOŁA WYBIERACIE SIĘ?

Polecane posty

Powinniście iść pomodlić się pomyśleć nad własnym zachowaniem co robisz zle jak można to zmienić itd zacznijmy żyć po ludzku anie jak banda nieudaczników popatrz ile ludzi cierpi pomóż przejść staruszce przez pasy albo wprowadz ją do tramwaju lub autobusu nie myślmy tylko o sobie

Gość gość
chyba ty

Ja idę obowiązkowo zresztą co niedziela jestem w kościele, dziś też na 17 bo w pracy jestem teraz

Gość gość
Ateiście każe do kościła chodzić,-Koniec świata

Gość gość
To ladnie pracojesz! Na kafeteri! A ktoś ci na wyplate zapirtala. Wstyd i chanba!

chcesz wiedzieć? to na wypłatę sama pracuje jestem księgową więc mam chwilę wolną i nie siedzę od świtu do świtu

Gość gość
mozecie brac przykład z dzieci fatimskich one pokutowały za grzechy ludzkosci odmawiały przyjemnosci nawet wody w upał nie piły pokrzywami sie smarowały a miały po 10 la wy mozecie poscic o wodzie i chlebie w intencji pokoju na ukrainie

Gość gość
A to ty kobitka? A ja cie chcialem zastrzelic:-(. Chyba cie pomylilem z kim innym:-)

Daria co u ciebie? widzę że nie ma ciebie uciekłaś pracować ja mam chwilę przerwy to wszedłem zobaczyć co nowego chłopaki ode mnie z pracy też klikają widzę i wypisują takie bzdury robią sobie jaja miłego dnia a Dagmara nadal chora? nie widzę jej

Aha do kościółka idę na 18 to nasz chrześcijański obowiązek takie moje zdanie niech sie nikt nie obraża