Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka90_987777

Nienawidzę siebie

Polecane posty

Gość Olka90_987777

Mam 25 lat i straszne kompleksy, jestem wysoka, mam duży nos, mizerne włosy, wąskie usta. Najgorsze jest to, ze rodzina zawsze mi mówiła, ze jestem ładna, a ja w to wierzyłam, do czasu gdy niedawno obejrzałam się na płycie z wesela koleżanki... Jestem tam z moim narzeczonym i wyglądamy fatalnie, ja mam dwa razy większą głowę niż on, jestem od niego wyższa jakieś 3 cm, wszystko mam takie jakieś ogromne (mimo że jestem dość szczupła), nie pasujemy do siebie wizualnie w ogóle.... Druga sprawa to mój brak pewności siebie. Uważam się za gorszą od innych, jestem strasznie nieśmiała. Mam problem ze znalezieniem pracy, nie sądzę, żeby mnie chcieli gdziekolwiek, wydaje mi się, ze ludzie się ze mnie śmieją za moimi plecami... Najbardziej się boję idących ulicą grupek ślicznych licealistek, jak słyszę ich śmiech, to jestem pewna, że to ze mnie.... Najgorsze, że przez tę swoją nienawiść do siebie czuję coraz mniejszą więź z moim narzeczonym. Czasem nie mam ochoty się z nim spotykać, bo mi żal że musi na mnie patrzeć, i nie mam pojęcia jak on znosi mój widok w ogóle. Jest strasznie zakochany, ale obawiam się, ze to tylko zauroczenie, które mu minie za jakiś czas... Strasznie się czuję sama ze sobą, chciałabym od siebie uciec, ale nie wiem jak... Aktualnie siedzę w domu i szukam pracy, rzadko wychodzę do ludzi, bardzo źle się czuję w ich towarzystwie... Proszę o jakieś rady.........

Gość gość
A dobrze obciągasz?

Gość Olka90_987777
Jeśli chodzi o seks, to nie ma u nas tego zbyt dużo. Więc nie jest to na pewno powód, dla którego on jest ze mną.

Gość gość
Olka90_987777 a może jesteś dziewicą?